Κυριακή, 17 Ιουλίου 2016

ΕΟΠΕ, όπως ΣΥΡΙΖΑ

ΕΟΠΕ, όπως  ΣΥΡΙΖΑ

TOY ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ
Κι εκεί που όλοι μιλούσαν για ένα διαλυμένο βόλεϊ, εμφανίσθηκαν τέσσερις υποψήφιοι να βγάζουν ανακοινώσεις πάνω από το πτώμα του, χωρίς όμως να μας λένε πως θα βγει το άθλημα από τα μνημόνια(χρέη προς προμηθευτές, ξενοδοχεία κλπ), πως θα  ανακάμψει και πως θα επανέλθει σε ανοδική τροχιά.

Σίγουρα δεν θα φτάσουμε έτσι στις εκλογές, αφού θα υπάρξουν αποχωρήσεις, συγχωνεύσεις, καραμπόλες, αλλά και αλληλομαχαιρώματα, μέχρι εκεί που δεν πάει ο νους σας.

Περιμένουμε την απάντηση Μαυρομάτη, ο οποίος για μια τουλάχιστον φορά πρέπει να αμυνθεί των θέσεων του, αφού οι κατηγορίες που εξαπέλυσαν οι επί 6 χρόνια σύντροφοι του είναι βαριές.

Στην ανακοίνωση υπάρχουν αρκετά σωστά σημεία, αλλά και ανακολουθίες και κενά, καθώς ουδείς μπορεί να πεισθεί ότι οι "10" δεν ήξεραν επί 6 χρόνια πως ο Μαυρομάτης δεν έχει σωματείο και δεν ματώνει.

Τρεις-τέσσερις από αυτούς  μάλιστα, δεν έχουν κι αυτοί σωματείο, απλά είναι της προσκόλλησης , ενώ ένας από τους καταγγέλλοντες δεν έχει πατήσει το πόδι του στην Ομοσπονδία εδώ και δυο χρόνια και κακώς δεν διαγράφτηκε, όπως και η κοπέλα από τη Λαμία. Ουσιαστικά οι σύμβουλοι είναι 19 .

Μπορεί να απορείτε με αυτά που προαναφέραμε, αλλά δεν θα υπερασπισθούμε τον  Μαυρομάτη, μπορεί να το κάνει και μόνος του, ενώ δεν παίρνουμε πίσω ούτε γραμμή, γι αυτά που του καταλογίζουμε εδώ και 6 χρόνια.

H τωρινή διοίκηση της ΕΟΠΕ θυμίζει τον ΣΥΡΙΖΑ του περασμένου καλοκαιριού, με τον Τσίπρα να... ανακαλύπτει την τελευταία στιγμή τι πρέσβευαν οι Λαφαζάνης, Κωνσταντοπούλου, ενώ μέχρι τότε μαζί έκαναν πλάνα και μελετούσαν πως θα περάσουν ως πραγματικότητα τις ιδεοληψίες τους.

Ούτε τον Καραμπέτσο θα προμοτάρουμε, αφού δεν ξέρουμε καν με ποιά στελέχη θα παίξει μπάλα, ποιοί είναι οι οραματισμοί του, τι σκέφτεται για την ανάπτυξη  και τι λύσεις προτείνει.

Ο Μελισσουργός από την άλλη έκανε μια παρέμβαση που τάραξε τα νερά, αλλά τελικά εκτιμούμε ότι  θα συνταχθεί με κάποιο από τα τρία ψηφοδέλτια και σίγουρα ανήκει στις υγιείς δυνάμεις.

Απλά θα χτυπάμε οτι στραβό βλέπουμε κατά την προεκλογική εκστρατεία και από εδώ και από εκεί, ενώ είναι σημαντικό να φύγουν τα...βαρίδια απ όλες τις παρατάξεις  και να επέλθει η κάθαρση, γιατί ο παρατεταμένος και συνεχής πόλεμος μόνο κακό κάνει στο βόλεϊ.

Για παράδειγμα, στο τέλος της διοίκησης Προσαλίκα και ενώ γινόταν της κακομοίρας στην Ομοσπονδία, συμφωνία της τάξεως των 500.000 ευρώ με τον ΟΠΑΠ για το μπιτς βόλει, πάγωσε, όχι γιατί ήταν προσωπική συνδιαλλαγή κάποιου προέδρου, αλλά επειδή είδαν στον Οργανισμό ότι στην Ομοσπονδία τρώγονται σαν τα κοκόρια και δυσφημούν το προϊόν τους. 

Μετά ξεκίνησε ο φτηνός λαϊκισμός και τα ψέματα του κορυφαίου προβοκάτορα του αθλήματος, για το πόσο στοίχισε το τουρνουά του Συντάγματος, προκειμένου να ενοχοποιηθεί η διοίκηση Προσαλίκα-Μελισσουργούγια μια διοργάνωση που ήταν η κορυφαία του αθλήματος με 5 μέρες ζωντανή μετάδοση από την ΕΡΤ και εκατοντάδες κόσμου στις εξέδρες.

Ακόμη σπεκουλάρουν με το θέμα, αντί να απολογούνται για τα λεφτά που χάθηκαν απο το άθλημα όσο ξεκατινιάζονταν για τις καρέκλες και μιλάμε για μια διοργάνωση που είχε πολλά έσοδα από χορηγούς και στοίχισε ελάχιστα στην ΕΟΠΕ, αν αναλογισθούμε την προβολή του αθλήματος.     

Αν επομένως συνεχισθεί επι εβδομάδες ο γνωστός φτηνός λαϊκισμός, μόλις τελειώσει η μάχη και μετρήσουμε νεκρούς και τραυματίες θα διαπιστώσουμε ότι το λάφυρο είναι ένα ΤΙΠΟΤΑ και κανένας δεν θα ακουμπήσει, δεν θα επενδύσει σε ένα ...τουμπανιασμένο πτώμα.

ΠΗΓΗ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ