Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016

Απαγόρευση μεταγραφών στην Ορεστιάδα! Διαψεύδει ο Γκιζάνης!

Απαγόρευση μεταγραφών στην Ορεστιάδα!

Όσοι είναι προληπτικοί στην Ορεστιάδα θα έχουν έναν λόγο παραπάνω να υποστηρίζουν πως... 13 του μήνα τα νέα δεν είναι ποτέ ευχάριστα. Σύμφωνα με απόφαση της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας υπάρχει απαγόρευση μεταγραφών λόγω οφειλών 3.300 Ευρώ προς τον Σουηδό αθλητή Φρέντρικ Γκούσταφσον.
Ο Σουηδός διαγώνιος είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2015 από την Ορεστιάδα αλλά τον Δεκέμβριο αποχώρησε απειλώντας τότε την διοίκηση με ασφαλιστικά μέτρα για το υπόλοιπο του συμβολαίου.
Στη συνέχεια βρήκε καταφύγιο στην CEV η οποία και τον δικαίωσε υποχρεώνοντας την Ορεστιάδα σε άμεση καταβολή των οφειλών διαφορετικά δεν θα μπορέσει να κάνει μεταγραφές για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Γκιζάνης: Δεν υπάρχει θέμα απαγόρευσης μεταγραφών λόγω ΓκούσταφσονΓκιζάνης: Δεν υπάρχει θέμα απαγόρευσης μεταγραφών λόγω Γκούσταφσον


Ο πρόεδρος του ΑΟ Ορεστιάδας Βασίλης Γκιζάνης παρουσιάζει την άλλη όψη του νομίσματος με το θέμα που προέκυψε με τον Σουηδό Γκούσταφσον. Με δήλωση του στο volleynews.gr κάνει λόγο για ειδοποίηση της CEV ώστε να τακτοποιηθεί η οφειλή και όχι για απαγόρευση μεταγραφών και υπενθυμίζει πως ο ακριτικός σύλλογος έχει κινηθεί νομικά κατά του αθλητή επειδή εγκατέλειψε την ομάδα.
«Ο Γκούσταφσον δεν τήρησε τις συμβατικές του υποχρεώσεις. Είχε αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και έφυγε στη μέση της σεζόν χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν. Εχουμε κάνει και εμείς καταγγελία στην CEV η οποία εκκρεμεί. Είναι ενημερωμένος και ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης. Η υπόθεση δεν έχει εκδικαστεί ακόμα. Απλά η CEV έστειλε προειδοποίηση όπως κάνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις. Δεν υπάρχει θέμα απαγόρευσης μεταγραφών», είπε ο Γκιζάνης.
πηγη www.volleynews.gr