Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016

Καραμπέτσος: «Χίλια βήματα μπροστά προκειμένου να αναγεννηθεί το άθλημά μας»

Καραμπέτσος:  «Χίλια βήματα μπροστά προκειμένου να αναγεννηθεί το άθλημά μας»

Υποψήφιος για τις εκλογές της ΕΟΠΕ θα είναι ο πρώην διαιτητής Γιώργος Καραμπέτσος. Την απόφασή του γνωστοποίησε πριν από μερικές ημέρες κατά τη διάρκεια της πανηγυρικής εκδήλωσης των 50 χρόνων του ΣΥΔΠΕ Αθήνας και σήμερα μέσω της ακόλουθης επιστολής έκανε πράξη την εξαγγελία του. Θυμίζουμε ότι υποψήφιος είναι και ο Αχιλλέας Μαυρομάτης. ΕΔΩ η δήλωσή του
«Πριν από δύο μήνες κατά τη διάρκεια της πανηγυρικής εκδήλωσης των 50 χρόνων του ΣΥΔΠΕ Αθήνας είχα εκφράσει αυθόρμητα την ανάγκη να αναλάβω ενεργή πρωτοβουλία για τις επερχόμενες εκλογές στην Ομοσπονδία μας.

Η σκέψη μου ωρίμασε και είμαι έτοιμος να παρουσιάσω μία εναλλακτική πρόταση για να μπορέσει το Ελληνικό Βόλεϋ να βγει από την κρίση και να πάρει το δρόμο της ανάκαμψης.

Η ανταπόκριση που βρήκε το κάλεσμα μου προς τους επώνυμους και ανώνυμους παράγοντες και στους άλλους φορείς του Ελληνικού Βόλεϋ ήταν εντυπωσιακή και ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου.

Γνώριζα πως στο άθλημα μας υπάρχουν πολλοί και αξιόλογοι παράγοντες που παρά τις δύσκολες συγκυρίες και μέσα στη μεγάλη οικονομική κρίση υπηρετούν και υποστηρίζουν το αγαπημένο μας άθλημα. Ο ενθουσιασμός τους, η υποστήριξη τους και οι προτροπές τους για να κάνω το επόμενο βήμα είναι η κινητήριος δύναμή μου. Μου έδωσαν άτυπα την εντολή για τη δημιουργία μιας ενιαίας και δυναμικής πρωτοβουλίας που θα πάει Το Βόλεϊ Μπροστά.
Νιώθουν όλοι την ανάγκη μιας δυναμικής και πρωτοποριακής εκπροσώπησης.

Είμαι έτοιμος για να παρουσιάσω μία ξεχωριστή υποψηφιότητα, μαζί με δυναμικούς και ικανούς συνεργάτες, έμπειρους παράγοντες από όλη την Ελλάδα που σκοπεύουμε να φτάσουμε το Βόλεϋ και το Μπιτς Βόλεϋ εκεί που αξίζουν.

Σκοπός είναι να ενώσουμε πάλι όλη την κοινότητα του αθλήματος, να δημιουργήσουμε νέα δυναμική σε διοικητικό, οικονομικό και αγωνιστικό επίπεδο.
Βλέπουμε τις προσεχείς εκλογές, σαν μια μεγάλη ευκαιρία για να γίνουν χίλια βήματα μπροστά προκειμένου να αναγεννηθεί το άθλημά μας.
Για να γίνουν χίλια βήματα μπροστά πρέπει να γίνει το πρώτο… ,
Ελάτε να το κάνουμε μαζί.
Με αθλητικούς χαιρετισμούς,
Καραμπέτσος Γιώργος”

Χαριτωνίδης, Χαλβατζής με ΚαραμπέτσοΧαριτωνίδης, Χαλβατζής με Καραμπέτσο


Οι εκλογές της ΕΟΠΕ αναμένεται να γίνουν τον Σεπτέμβριο και ήδη υπάρχουν επίσημα δυο πόλοι με επικεφαλής τους Μαυρομάτη, Καραμπέτσο, ενώ...κυοφορείται και τρίτο σχήμα με ιθύνοντα νου τον Κωστή Ψαρουδάκη.
Ο πρόεδρος του ΣΕΠΠΕ Κώστας Χαριτωνίδης είναι ο πρώτος που εκδηλώθηκε επίσημα και δήλωσε: "Πάντα πίστευα οτι για τη διοίκηση της ΕΟΠΕ χρειάζονται νέοι, άφθαρτοι, εμπνευσμένοι άνθρωποι που θα αφοσιωθούν 100% στα διοικητικά του αθλήματος. Γι αυτό και συντάσομαι με τον Γιώργο Καραμπέτσο".
Με τον Καραμπέτσο συντάχθηκε και ο παράγοντας του Μοσχάτου και μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ Νεκτάριος Χαλβατζής.
πηγη www.volleynews.gr