Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του Εθνικού για την ανάδειξη της διοίκησης του τμήματος ΒόλεϊΜετά το πέρας της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης το βράδυ της Κυριακής, αναδείχθηκε το νέο διοικητικό σχήμα του τμήματος βόλει του συλλόγου (Τ.Α.Α.) για τη σεζόν 2016-2017.
Σε ότι αφορά τη σύνθεσή του, το νέο ΤΑΑ αποτελούν οι:
Αντώνης Χατζησταύρου ως επικεφαλής του , Αντώνης Τελόπουλος, Κώστας Παλλακίδης, Γρηγόρης Σιδηρόπουλος και Διονύσης Δριβάλλας με αναπληρωματικό μέλος την κα Σμαρώ Δέλκου.
Στόχος για τον Εθνικό της νέας περιόδου, θα είναι η συγκρότηση ομάδας που θα έχει στόχο την παραμονή στην κατηγορία, με παράλληλο στόχο το οικονομικό νοικοκύρεμα αλλά και την ανάδειξη νέων αθλητών που σε λίγα χρόνια θα μπορέσουν να αποτελούν τον κορμό της πρώτης ομάδας. 
Η νέα διοίκηση καλεί όλους τους ανθρώπους που αγαπούν το άθλημα και τον σύλλογο  να βοηθήσουν και να σταθούν αρωγοί της , ενώ ζήτησε ενότητα και συσπείρωση των υγιών δυνάμεων.
Όπως έγινε γνωστό, στο τιμόνι της ομάδας του Εθνικού και τη νέα περίοδο θα βρίσκεται ο αρχιτέκτονας των μεγάλων επιτυχιών Θανάσης Μουστακίδης που συνεχίζει για 5ο χρόνο στο τιμόνι του συλλόγου της Αλεξανδρούπολης.
Ο σχεδιασμός για την συγκρότηση του ρόστερ της νέας σεζόν έχει ξεκινήσει και σύντομα θα υπάρξουν οι πρώτες ανακοινώσεις.