Σελίδες


Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Σε λίγες (;) μέρες η εκλογή του νέου ΤΑΑ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Σε λίγες (;) μέρες η εκλογή του νέου ΤΑΑ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης
Αναβολή πήρε η ανάδειξη νέας διοίκησης του Τμήματος βόλεϊ του ΜΓΣ Εθνικού για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Το απόγευμα της Δευτέρας (11/5) το Επιμελητήριο Έβρου περί τα 40 μέλη του παρευρέθηκαν στην Γενική Συνέλευση, ωστόσο, μετά από λίγη ώρα αποχώρησαν άπραγοι. Πολύ σύντομα, η διοίκηση του ερασιτέχνη θα συγκληθεί για να ορίσει εκ νέου ημερομηνίες Γενικών Συνελεύσεων (1η και επαναληπτική) με τα ίδια θέματα, δηλαδή διοικητικό – οικονομικό απολογισμό αλλά και την εκλογή νέου ΤΑΑ που θα τρέξει την ομάδα «βιτρίνα» του συλλόγου για την ερχόμενη περίοδο.Τρεις είναι οι βασικοί λόγοι της μη διεξαγωγής της Γενικής Συν έλευσης – επί της ουσίας την κατέστησαν άκυρη. Η απουσία και αδυναμία κατάθεσης απολογισμού από πλευράς προέδρου του ΤΑΑ Εθνικός Γιάννη Τζίμα για τη χρονιά που τελείωσε, την μη κατάθεση έκθεσης πεπραγμένων από την εξελεγκτική επιτροπή λόγω ελλείπων στοιχείων που δεν τους δόθηκαν από τα μέλη της διοίκησης του ΤΑΑ, αλλά και λόγω του εξώδικου που κατέθεσε μέσω πληρεξούσιου δικηγόρου το μέλος του ΤΑΑ Χρύσα Λουπασάκη, η οποία ζητούσε για διαδικαστικούς λόγους να κηρυχθεί άκυρη. Όπερ και εγένετο.
Η επίσημη ανακοίνωση:
"
Ο Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ανακοινώνει ότι η πρόσκληση για Γενική Συνέλευση των μελών του συλλόγου την Δευτέρα 11 Μαΐου 2015 δεν κατέληξε στον ορισμό μελών Διοικητικής Επιτροπής του ΤΑΑ Πετοσφαίρισης για την περίοδο 2015-2016. Αιτία ήταν η απουσία για λόγους υγείας του προέδρου του ΤΑΑ το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα την μη ολοκλήρωση του οικονομικού απολογισμού από το ΤΑΑ και κατά συνέπεια την αδυναμία ολοκλήρωσης της έκθεσης της εξελεγκτικής επιτροπής που αφορά τον οικονομικό απολογισμό του ΤΑΑ Πετοσφαίρισης για την περίοδο 2014-2015. Η γενική συνέλευση θα επαναπρογραμματισθεί μετά την ολοκλήρωση της έκθεσης της εξελεγκτικής επιτροπής".
Η επόμενη ημέραΤους πιο ψύχραιμους, η εξέλιξη αυτή, δεν τους ανησυχεί και συνιστούν ψυχραιμία. Ωστόσο, δεν είναι λίγοι που μετά τα όσα είχαν προηγηθεί το προηγούμενο διάστημα, που αναρωτούνται μήπως κρύβονται σκοπιμότητες πίσω από την αναβολή στην διαδικασία και στο κλείσιμο της υπόθεσης της νέας διοίκησης. Παράλληλα, με την χρονική καθυστέρηση ενδέχεται να προκύψουν και δυσκολίες στο κλείσιμο εκκρεμών ζητημάτων. Καθυστερεί δε, η ανάδειξη νέας διοίκησης με ότι αρνητικό μπορεί να κρύβει αυτό για το έργο που θα κληθεί να αναλάβει, τη στιγμή που ο χρόνος είναι πολύτιμος για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος και να προκύψει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην επόμενη μέρα του συλλόγου και του ιστορικού τμήματος.