Σελίδες


Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΑ ΣΤΗΝ Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΔΡΩΝ


niki
Το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών στο οποίο συμμετέχει η Νίκη Αλεξανδρούπολης ως πρωταθλήτρια της ΕΣΠΕ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας θα διεξαχθεί σε τέσσερις ομίλους, δυο στο νότο και δυο στο βορρά.
Οι αγώνες πρωταθλήματος θα ξεκινήσουν στις 10/10/2015 και θα ολοκληρωθούν στις 24/4/2016, ενώ οι ημερομηνίες διεξαγωγής των πλέι οφς θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.
Στον 1ο υποόμιλο του βορρά που θα βρίσκεται η Νίκη Αλεξανδρούπολης, θα βρίσκονται ο ΑΣ Γιάννενα, ο ΑΟ Ηρακλής Ιωαννίνων, ο ΑΣ Ποσειδώνας Βέροιας και άλλες πέντε ομάδες από τη Θεσσαλονίκη, .
Οι πέντε ομάδες της Θεσσαλονίκης θα προκύψουν από κλήρωση, καθώς οι υπόλοιπες θα πάνε στον δεύτερο υποόμιλο. Υποψήφιες είναι ο Αίας Ευόσμου, η Ελπίδα Αμπελοκήπων, ο Ηρακλής, ο Καμπανιακός, η ΑΣΚ Λαγκαδά, ο ΑΣ Μακεδόνες, ο Ναύαρχος Βότσης, η ΜΑΣ Νέα Γενιά, ο Πήγασος Πολίχνης, ο ΕΟ Σταυρούπολης και ο ΔΑΣ Ωραιοκάστρου.
Δυνατότερες από αυτές είναι οι Μακεδόνες και ο Ηρακλής που υποβιβάστηκαν από την Α1, ο Αίαντας που τερμάτισε δεύτερος, η Ελπίδα Αμπελοκήπων που τερμάτισε τρίτη καθώς επίσης η Σταυρούπολη και το Ωραιόκαστρο, που καλό θα ήταν να αποφύγει η Νίκη στη κλήρωση που θα γίνει.
IMG_7526
Λεπτομέρειες αναφορικά με το νέο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ, μετά την συνεδρίαση του διοικητικού της συμβουλίου.
Το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών θα διεξαχθεί σε τρεις ομίλους, όπως και φέτος. Στον Α’ Όμιλο θα μετέχουν 11 ομάδες, από τις οποίες οι έξι είναι από την Αττική και οι άλλες θα είναι οι ΟΦΗ, ΑΟ Μυτιλίνης, ΟΠ Ρεθύμνου, Ροδίων Άθλησις, ΣΦΠ Χανίων. Στην Β’ Όμιλο θα μετέχουν 12 ομάδες, εκ των οποίων οι έξι της Αττικής και οι Ερμής, Καλαμάτα ’80, Κόροιβος Αμαλιάδας, ΓΕ Μεσολογγίου, Ολυμπιάδα Πατρών, ΕΑ Πατρών.
Ο Γ’ Όμιλος είναι αυτός που μας ενδιαφέρει. Θα μετέχουν 13 ομάδες, ανάμεσά τους και η ΓΕ Αλεξανδρούπολης και η ΑΕ Κομοτηνής. Οι άλλες έντεκα ομάδες θα είναι ο Αίας Ευόσμου, η Ελπίδα Αμπελοκήπων, ο Μακεδονικός, ο Νέστωρ, η ΜΕΝΤ, ο Πήγασος Πολίχνης, η ΧΑΝΘ, ο ΑΟ Σερρών, τα Γιάννενα και η ΕΑ Λάρισας.
Οι ομάδες της περιοχής Αττικής που θα τοποθετηθούν στους ομίλους Α’ και Β’ με κλήρωση είναι ΑΕΚ, Απόλλων Αθηνών, ΑΟΝ Αργυρούπολης, Εθνικός Πειραιώς, Ιωνικός, Κύζικος, Μίλωνας,  Παλλήνη, πανελλήνιος, πανερυθραϊκός, Πανιώνιος και Πήγασος.
Ο 1ος και ο 2ος όμιλος θα ξεκινήσουν στις 10/10/2015 ενώ ο 3ος όμιλος στον οποίο μετέχουν οι ομάδες της Θράκης μια εβδομάδα νωρίτερα, στις 3/10/2015. Το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί στις 6-8/5/2016 με την διεξαγωγή του ειδικού τουρνουά ανόδου.
ΠΗΓΗ www.thrakisports.gr