Σελίδες


Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Μίχαλι: «Θα επιστρέψω του χρόνου»

Μίχαλι: «Θα επιστρέψω του χρόνου»
Ο αγαπημένος «ψηλός» του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Ίβαν Μίχαλι, ετοιμάζει να κουνήσει μαντήλι στους φιλάθλους της Αλεξανδρούπολης, που τον λάτρεψαν και τους λάτρεψε...
Το μεσημέρι της Πέμπτης (30/4) βρέθηκε στα γραφεία του Συλλόγου και σε συγκινησιακό κλίμα έγινε ο πρώτος αποχαιρετισμός.... με τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Μανόλη Βουκουρεσλή να ευχαριστεί τον Ίβαν λέγοντάς του χαρακτηριστικά «Σε ευχαριστούμε πολύ για προσφορά σου στον Σύλλογο και σου εύχομαι κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας σου».
«Πέρασα 7 υπέροχους μήνες. Γνώρισα ανθρώπους που μας έβαλαν στις οικογένειές τους. Ήταν πραγματικά ένα υπέροχο ταξίδι... Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου , Σάκη Μουστακίδη που πραγματικά στάθηκε δίπλα στην Κριστίνα και σε μένα σαν ήμασταν μέλη της οικογένειάς του» δήλωσε ο Κροάτης κεντρικός αποκλειστικά στο thrakisport.gr.

Φυσικά δεν παρέλειψε τους συμπαίκτες του λέγοντας, χαρακτηριστικά: «Ήταν μεγάλη μου τιμή που γνώρισα αυτά τα παιδιά και παίξαμε μαζί. Τους εύχομαι κάθε επιτυχία. Σίγουρα με κάποιους θα βρεθούμε και το καλοκαίρι λόγω των υποχρεώσεών μας με τις Εθνικές μας ομάδες».

Όσο για το αν είναι απογοητευμένος από τη φετινή χρονιά είπε: «Είμαι στεναχωρημένος που δεν καταφέραμε να μπούμε στην τελική τετράδα. Μπορούσαμε... αλλά δυστυχώς τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας, πιστεύω, ήταν αυτά που μας στέρησαν αυτή τη δυνατότητα».

Δεν θα μπορούσε βέβαια να μην αναφερθεί και στους fans του «Ήταν υπέροχοι! Τους ευχαριστώ πολύ όλους! Σε όλα τα εντός έδρας μας παιχνίδια δημιουργούσαν μία απίστευτη ατμόσφαιρα».

Εμείς του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη καριέρα του και ελπίζουμε να τον ξαναδούμε πολύ σύντομα, αφού όπως υποσχέθηκε κι ίδιος και η αγαπημένη του Κριστίνα «Θα επιστρέψουμε σίγουρα του χρόνου... (γέλια) για να απολαύσουμε το καλοκαίρι, αλλά και τη θάλασσα».
Πηγή: thrakisport.gr