Σελίδες


Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Ο προπονητής Γρηγόρης Καραπιπέρης!

karapiperis-sevasmos
Ο Γρηγόρης Καραπιπέρης είναι γνωστός στην Αλεξανδρούπολης ως δημοτικός σύμβουλος αλλά και ως Α’ Αντιπρόεδρος του Εθνικού, μεταξύ άλλων έχοντας ευθύνη και για τις ακαδημίες βόλεϊ.
Φαίνεται όμως ότι μπροστά του, έστω και στα… γεράματα, ανοίγει μια νέα καριέρα, αυτή του προπονητή. Πολλοί δεν το ξέρουν, αλλά την περασμένη Κυριακή, στον τρίτο και τελευταίο αγώνα της ομάδας παίδων του Εθνικού στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της Θήβας, ήταν εκείνος που άσκησε χρέη… προπονητή στον πάγκο της ομάδας. Μάλιστα, η παρουσία του εκεί συνοδεύθηκε από τη μοναδική νίκη του Εθνικού και μάλιστα απέναντι στην πρωταθλήτρια ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.
Τι συνέβη; Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Ζλατιλίδης αντιμετώπισε ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα με συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο τον υποχρέωσε να αναχωρήσει εσπευσμένα από την Βοιωτία πριν τον τελευταίο αγώνα της Κυριακής. Τα παιδιά αναγκάστηκαν να παίξουν μόνα τους και αναγκάστηκα και εγώ στα γεράματα να κάνω τον προπονητή και το ευχαριστήθηκα όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε”, είπε ο Καραπιπέρης.
“Οφείλω να πω ότι βοηθούσε ο αρχηγός της ομάδας, ο Σωκράτης ο Χαραλαμπίδης, είχαμε επικοινωνία με τα μάτια”, έσπευσε να συμπληρώσει και να προσθέσει χαριτολογώντας στην εκπομπή του Δημήτρη Κολιού: “Εχω έναν αγώνα και μία νίκη, άρα 100% επιτυχία”.
Το πιο σημαντικό όμως ήταν η κριτική (και αυτοκριτική) που έκανε ο αντιπρόεδρος του Εθνικού, πλέκοντας το εγκώμιο των νεαρών αθλητών: “Φέτος αυτά τα παιδιά δεν τα έδωσαν τόση σημασία όπως έπρεπε.  Αποδείξανε ότι κάποιοι άνθρωποι κακώς τα παραμελήσανε. Εγώ ως διοίκηση ζητώ συγνώμη. Πρέπει να τα αγκαλιάσουμε περισσότερο αυτά τα παιδιά. Έχουν να δώσουν στον Εθνικό των πολλών προβλημάτων…”.
πηγη www.thrakisports.gr