Σελίδες


Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Συνεχίζεται εντατικά η προετοιμασία για το World League

Συνεχίζεται εντατικά η προετοιμασία για το World League

Θεσσαλονίκη
Γιώργος Γκολέμας. Συνεχίζει με διπλές προπονήσεις η Εθνική Ανδρών στην Πολίχνη υπό την επίβλεψη του προπονητή Σωτήρη Δρίκου. Την προπόνηση της Τετάρτης παρακολούθησαν  πολλοί προπονητές και πλήθος κόσμου.
Στις 26 Μαΐου, ως γνωστόν, αναμένεται να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Εθνικής στην Θεσσαλονίκη ο Δημήτρης Τζούριτς. Η σκληρή σεζόν που είχε ο Έλληνας διαγώνιος στην Κορέα αρχικά και στην Ιταλία στη συνέχεια, όπου πανηγύρισε το πρωτάθλημα με την Τρεντίνο, δεν του επέτρεψαν να προπονηθεί από τις πρώτες ημέρες.

Συνεπώς ο Σωτήρης Δρίκος θα τον έχει στη διάθεσή του το επόμενο Σαββατοκύριακο στο «Κρίστο Μπότεφ» της Σόφιας μετά τα φιλικά με την δεύτερη ομάδα της Βουλγαρίας, η οποία θα αγωνιστεί στους Ευρωπαϊκούς του Μπακού.

Η παρουσία του είναι σίγουρη το τριήμερο 4-6 Ιουνίου, όταν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα βρεθεί στην Σμύρνη  για φιλικούς αγώνες  με τις δύο ομάδες της Τουρκίας και της Ισπανίας.

Ο προπονητής Σωτήρης Δρίκος μετά το τέλος της προπόνησης δήλωσε: «Είναι ευχάριστο ότι έρχονται οι Θεσσαλονικείς και παρακολουθούν τις προπονήσεις της Εθνικής, οι οποίες θα συνεχισθούν και την επόμενη βδομάδα. Δοκιμάζονται διάφορα σχήματα για την καλύτερη απόδοση της ομάδας και υπάρχει ευχάριστο κλίμα, με τους διεθνείς να δείχνουν πολύ καλή διάθεση στις προπονήσεις. Αυτά τα τρία φιλικά θα αποτελέσουν και τα σοβαρότερα τεστ της «γαλανόλευκης» πριν αυτή αναχωρήσει για το Μεξικό για τον όμιλο του World League».
πηγη www.volleynews.gr

5.jpg16.jpg20.jpg1.jpg3.jpg6.jpg4.jpg10.jpg12.jpg17.jpg2.jpg19.jpg7.jpg8.jpg9.jpg