Σελίδες


Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Σταύρος Κασαμπαλής: «Δεν μπόρεσα να νιώσω 100% επαγγελματίας»

 Κασαμπαλής: «Δεν μπόρεσα να νιώσω 100% επαγγελματίας»

Ο Σταύρος Κασαμπαλής έκανε πολύ καλή σεζόν με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.
Μια σεζόν στην οποία ο Εθνικός έφτασε ψηλά στην Ευρώπη αλλά που ωστόσο τα οικονομικά προβλήματα τον σημάδεψαν στο τέλος της σεζόν με τους παίκτες να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους δημόσια.
Ο Σταύρος μίλησε στο Greekvolley για τη φετινή του παρουσία στον Εθνικό αλλά και για την Εθνική μας ομάδα.
«Φέτος για μένα προσωπικά ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά καθώς το τέλος του πρώτου και το ξεκίνημα του δευτέρου γύρου έγινε με μένα βασικό πασαδόρο, γεγονός το οποίο με έκανε να ευχαριστηθώ πολύ το φετινό πρωτάθλημα και να αποκτήσω εμπειρίες. Θα ήταν πιο ευχάριστο για όλους μας να καταφέρναμε να μπούμε στην 4αδα επειδή το παλέψαμε παρόλες τις δυσκολίες και τα διοικητικά προβλήματα! Μαζί με τους συμπαίκτες μου πραγματοποιήσαμε μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη με πολύ ωραία ταξίδια και αναμνήσεις. Ο κόσμος και φέτος δίπλα μας με ενεργό ρόλο όπως πάντα, οπότε δεν μπορώ να πω ότι αυτή η χρονιά ήταν αποτυχημένη.
Μπορώ να πω όμως πως με στεναχωρεί το γεγονός ότι φέτος που ήταν η πρώτη μου χρονιά στην Α1 δεν μπόρεσα να νιώσω 100% επαγγελματίας. Δηλαδή ένιωθα ότι υπήρχαν μόνο υποχρεώσεις προς την ομάδα και πως η ομάδα δεν έχει καμία υποχρέωση προς τον αθλητή της (πράγμα το οποίο δεν ισχύει). Πιστεύω έτσι ένιωθαν και οι υπόλοιποι συμπαίκτες μου. Πρέπει να φύγει από τις ελληνικές διοικήσεις αυτή η νοοτροπία με την οποία λειτουργούν ώστε να μπορέσει να γίνει πιο επαγγελματικό και υγιής το άθλημα στη χώρα μας».
Για την Εθνική Ανδρών ...
«Η εθνική Ανδρών πιστεύω έχει πολλές καλές μονάδες σαν αθλητές και ότι αν υπήρχαν οι βασικές προϋποθέσεις και ο χρόνος να δουλέψουν περισσότερο όλοι οι αθλητές μαζί θα αποτελούσαμε σαν Ελλάδα μια καλή ομάδα, σε Ευρώπη κυρίως όπως παλιά, της οποίας θα της άξιζε και να συμμετέχει στο παγκόσμιο. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους και ιδιαίτερα στον συμπαίκτη και αρχηγό μου Ανέστη Δαλακούρα (χαχαχα)».
πηγη www.greekvolley.com