Σελίδες


Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Η καρδιά του Beach Volley χτυπάει στο YaSu Beach Bar

Η καρδιά του Beach Volley χτυπάει στο YaSu Beach Bar

Η πόλη που συνδυάζει την αγάπη για το βόλλεϋ με όμορφες παραλίες και ντόπιους πρωταθλητές, είναι πανέτοιμη να φιλοξενήσει το YSBV for All στην παραλία της Αγίας Παρασκευής της Αλεξανδρούπολης και συγκεκριμένα στο Beach Bar YaSu.
4 ξεχωριστά τουρνουά που θα ξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο 6&7 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν 15&16 Αυγούστου με τον μεγάλο τελικό θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι λάτρεις του Beach Volley.

Το YSBV for All πρόκειται για μια ερασιτεχνική Λίγκα, στην οποία τα 16 καλύτερα ζευγάρια που θα προκύψουν από τα 4 τουρνουά και τη βαθμολογία που θα συγκεντρώσουν, θα παλέψουν για την πρώτη θέση στον μεγάλο τελικό. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξάρτητος φύλλου και ηλικίας !!!! ( for all ) η Λίγκα αυτή δημιουργήθηκε για να γνωρίσουμε όλοι τα μυστικά του beach volley και να ανακαλύψουμε αυτόν τον Μαγικό χώρο !!!! Πάρτε την παρέα σας λοιπόν και ετοιμαστείτε να διασκεδάσετε !

Οι αθλητές με τη σειρά τους, θα δώσουν όλο τους το "είναι" προκειμένου να προσφέρουν θέαμα και να κατάφεραν με τις καταπληκτικές τους προσπάθειες να ξεσηκώσουν τους λουόμενους !

Μεγάλος χορηγός φυσικά θα είναι η Lipton Ice tea, που δεν λείπει ποτέ από τέτοιες διοργανώσεις, ενώ πλούσια δώρα και έπαθλα περιμένουν τους νικητές των τουρνουά. Ξεχωριστό βραβείο θα δοθεί στον King of the Beach, που θα προκύψει απο τη βαθμολογία που θα συγκεντρώσει κατά τη διάρκεια των τουρνουά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του YSBV for All είναι:
1ο τουρνουά: 6 & 7 Ιουνίου
2ο τουρνουά: 20 & 21 Ιουνίου
3ο τουρνουά: 4 & 5 Ιουλίου
4ο τουρνουά: 8 & 9 Αυγούστου
Τελικός: 15 & 16 Αυγούστου
Δηλώσεις Συμμετοχής: Υπεύθυνος YSBV for All Ηλίας Κρεούζης : 6932385515
Γιατί καλοκαίρι χωρίς Beach Volley δεν γίνεται!
Χορηγός επικοινωνίας του YSBV for All θα είναι το thrakisport.gr
πηγη www.thrakisport.gr