Σελίδες


Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Οι Θρακιώτες συμμετοχές στο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας

Photos: Οι Θρακιώτες συμμετοχές στο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας
Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής
-  Η ομάδα της Πυροσβεστικής των Γκιούρδα, Μπάεφ κατέκτησε για δεύτερη συνεχή χρονιά το πρωτάθλημα Περοσφαίρισης των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας. Στον τελικό του πρωταθλήματος που έγινε πριν λίγες μέρες στο γυμναστήριο του Αιγάλεω η Πυροσβεστική νίκησε τον Στρατό Ξηράς των Κοντοστάθη, Κωνσταντινίδη, Σιώπη με 3-1 σετ.

Μεταξύ των κορυφαίων ο Θεόδωρος Μπάεφ, ενώ στον πάγκο της Πυροσβεστικής βρέθηκε ο Μάριος Γκιούρδας ο οποίος λόγω ενοχλήσεων στη μέση δεν αγωνίστηκε τελικά στο τουρνουά. Τις απονομές έκαναν αξιωματικοί των Σωμάτων Ασφαλείας και ο επικεφαλής του ΑΣΕΑΔ Σπύρος Ανδριόπουλος.
Από την ομάδα του Στρατού Ξηράς ενώ συμμετείχε ο Κοντοστάθης του Εθνικού, απουσίασε τελικά ο συμπαίκτης του Σταύρος Κασαμπαλής που εξασφάλισε την σχετική άδεια και ακολούθησε την αποστολή της εβρίτικης ομάδας στο Ταλίν της Εσθονίας για την αναμέτρηση με την Σέλβερ για το Τσάλεντζ Καπ.
Η ομάδα του Λιμενικού με προπονητή τον Γιώργο Ντράγκοβιτς και έχοντας ως βασικούς παίκτες του Κεμανετζή και Μπεκιάρη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Στο μικρό τελικό το παρότι έχανε 2-0 σετ από την Πολεμική Αεροπορία του Γιάννη Φάκα επικράτησε με 3-2 σετ.
Οι ταυτότητες των τελικών:
ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ:  Πυροσβεστική - Στρατός Ξηράς 3-1  (25-23, 22-25, 25-18, 25-21)
ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ (Καραμαρούδης): Τερζής, Λάππας, Κοντογιάννης, Μπάεφ, Χνάρης, Χατζηαντωνίου / Στεφάνου (λ), Προύσαλης, Μπούρας, Καραγάτσος, Τζόρτζης.
ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ (Γρηγορακάκης): Αδαμόπουλος, Παπαναγιώτου, Κοντοστάθης, Παπαγγελόπουλος, Δρογκάρης, Λουκάς / Κωνσταντινίδης (λ), Σιώπης, Χατζηθάνος, Σπανός, Χριστοδουλάκης, Ρούσσης.
ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ:  Λιμενικό - Αεροπορία 3-2 (21-25, 20-25, 25-22, 25-18, 15-11)
ΛΙΜΕΝΙΚΟ (Ντράγκοβιτς): Κατσέλης, Μπεκιάρης, Χρηστάρας, Ουτζής, Κεμανετζής, Τοζίδης / Μηνούδης (λ), Αποστολόπουλος, Γαλατιανός, Πανουργιάς, Καλαϊτσίδης, Μούλος.
ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ (Φάκας): Στρουγγής, Αδαμόπουλος, Σαλαβασίδης, Βασιλάκος, Ξηλούρης, Καρδαμανίδης / Γεωργακόπουλος (λ), Σύρος (λ), Αναστασόπουλος, Τσαλικιάν, Δασκαλόπουλος, Μητρογιάννης.