Σελίδες


Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Μουστακίδης: «Μας περιμένουν μεγαλύτερες δοκιμασίες»

    Μουστακίδης: «Μας περιμένουν μεγαλύτερες δοκιμασίες»


Ο Σάκης Μουστακίδης ευχαρίστησε τον κόσμο που στηρίζει και δίνει κουράγιο στην ομάδα, ενώ τόνισε πως περιμένει ακόμα μεγαλύτερες δοκιμασίες.
«Μετά τη νίκη στο Ταλλίν κάναμε την πρόκριση να φαίνεται πιο εύκολη αλλά δεν ήταν. Παίξαμε προσεκτικά και σοβαρά και με ικανοποιεί η νοοτροπία μας και η σοβαρή αντιμετώπιση της ρεβάνς. Επίσης με χαροποίησε που όλα τα παιδιά της δωδεκάδας ήταν έτοιμα. Στο 3ο σετ μπήκαν κατευθείαν στο ρυθμό του αγώνα και αυτό φάνηκε και με την ανατροπή στο σκορ στο συγκεκριμένο σετ. Ο Εθνικός έχει ανοίξει πολλά αγωνιστικά μέτωπα και όλοι οι παίκτες είναι απαραίτητοι. Όλοι χρειάζονται και μας περιμένουν μεγαλύτερες δοκιμασίες. Το μυαλό μας από αύριο είναι στον αγώνα πρωταθλήματος με την Κηφισιά. Δεν έχουμε προτίμηση στον αντίπαλο μας στην επόμενη φάση του Τσάλεντζ Καπ. Με την Ευρώπη θα ασχοληθούμε πάλι με το νέο έτος. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στηρίζει και μας δίνει κουράγιο και δύναμη».

Ο Βούλγαρος προπονητής της Σέλβερ Ταλίν Ρένιερ Βασίλεβ είπε: «Συγχαρητήρια στον Εθνικό για την πρόκριση. Ηταν καλύτερος και στους δύο αγώνες. Η πρόκριση για μας κρίθηκε στην έδρα μας. Εμείς μετά την ήττα στον πρώτο αγώνα προσπαθήσαμε να ρισκάρουμε. Είχαμε τις ευκαιρίες μας σε όλα τα σετ αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε διότι ο Εθνικός έπαιξε με περισσότερη υπομονή, είχε καλύτερο μπλοκ και αποτελεσματικότερη “κόντρα” επίθεση. Ζήσαμε ωραία ατμόσφαιρα εδώ στην Αλεξανδρούπολη. Εύχομαι στον Εθνικό καλή συνέχεια».