Σελίδες


Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ΒΓΑΖΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΗΣ !!!

Ο Ανέστης Γιαννακόπουλος θα δίνει εντολές στον Σάκη Μουστακίδη ως πρώτος προπονητής  στον παίκτη του  στη Σύρο;
ΤΟ LIBERO VOLLEY σας  δίνει και την τελευταία είδηση της χρονιάς που φεύγει .
Ο καθηγητής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Αθανάσιος Μουστακίδης (20-1-1962) επανέχεται στην ενεργό δράση ,στην ώριμη ηλικία των 53 ετών !!!!
Θέλοντας ο Σάκης Μουστακίδης να βγάλει τον Εθνικό απο το αδιέξοδο που τον οδήγησε η ΕΟΠΕ με την αδιαλαξία της στο θέμα του Κασαμπαλή αποφάσισε και αφού υπέγραψε δελτίο αθλητή στον Εθνικό το κατέθεσε μαζί με παράβολο 50 ευρώ  !!!! και βγάζει καινούργιο δελτίο ,ενώ παράλληλα υπέγραψε και συμβόλαιο που θα κατατεθεί στην ΕΣΑΠ ,ώστε να παίξει στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Φοίνικα Σύρου !
Χωρίς σακάκι ,αλλα με αθλητική στολή και την μπα΄λα στα χέρια θα εμφανιστεί ο Μουστακίδης στη Σ'υρο;
Οχι η παρφαπάνω είδιση δεν είναι αστείο ,γιατί η πρωταπριλιά αργεί ,αλλά ο Μουστακίδης πήρε την μεγάλη απόφαση και επειδή το βόλεϊ είναι σαν το ποδήλατο και δεν ξεχνιέται να φορέσει την αθλητική στολή (την έχουν ετοιμάσει  στην Αλεξανδρούπολη) και να επανεμφανιστεί .
Ο λόγος απλός.
Η ΕΟΠΕ επιμένει πως αν δεν παρουσιαστεί στην Εφήβων ο Κασαμπαλής θα τιμωρηθει και επειδή ξέμεινε απο πασαδόρο ,αλλά και επειδή θεωρησε προσβλητική την πρόταση της ΕΣΑΠ "να αποκτήσει ο Εθνικος εναν πασαδόρο για μία εβδομάδα" αποφάσισε την ....μεγάλη επιστροφή !!! δείχνοντας το σαθρό επίπεδο του αθλήματος στη χώρα .
www.liberovolley11.blogspot.com