Σελίδες


Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Ξεκίνησε με... Κουμεντάκη o Εθνικός

Ξεκίνησε με... Κουμεντάκη o Εθνικός

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η πρώτη προπόνηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για τη νέα σεζόν, με αρκετές καινούριες παρουσίες στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.
Αναμφίβολα κέντρισαν με την παρουσία τους ο Μαυροβούνιος ακραίος του Εθνικού Μπόζινταρ Τσουκ και ο κεντρικός Γιώργος Παπάζογλου που μόλις το πρωί ανακοινώθηκε ότι τελικά δεν θα κρεμάσει τα παπούτσια του και θα παραμείνει για έναν ακόμα χρόνο στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης, ενώ επίσης έδωσε το παρών ένας παλιός γνώριμος παίκτης του συλλόγου, ο Ραφαήλ Κουμεντάκης, ο οποίος κάνει καριέρα στο ιταλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ραβέννα.

Στην προπόνηση επίσης εκτός από τους παίκτες του περσινού ρόστερ, που παρέμειναν στον Εθνικό, συμμετείχαν και οι νεαροί Παρασκευάς Τσέλιος και Σωκράτης Χαραλαμπίδης, οι οποίοι προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα.

Όσον αφορά τον Σέρβο πασαδόρο Ζάρκο Κίσιτς και τον Κροάτη διαγώνιο Λέο Άντριτς αναμένεται να φθάσουν την Τρίτη στην πρωτεύουσα του Έβρου. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο Σταύρος Κασαμπαλής απουσίαζε από την προπόνηση καθώς έλαβε άδεια έως το τέλος της εβδομάδας, λόγω των υποχρεώσεων του στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε στα Σκόπια.
πηγη www.volleynews.gr