Σελίδες


Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Έκλεισε διαγώνιο τον Άντριτς, ανανέωσε με Παπάζογλου και ξεκινά προετοιμασία ο Εθνικός!!

Ανανέωσε με Παπάζογλου και ξεκινά προετοιμασία ο Εθνικός

Την ανανέωση του συμβολαίου του Γιώργου Παπάζογλου ανακοίνωσε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ενώ οι συζητήσεις με τον Δημήτρη Γραμματικάκη συνεχίζονται. Την ίδια στιγμή από σήμερα ξεκινάει η προετοιμασία της ομαδας για τη νέα σεζόν
Η ανακοίνωση

Το ΤΑΑ Εθνικός έχει την μεγάλη χαρά να ανακοινώσει προς το φίλαθλο κοινό του ότι ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι συζητήσεις και οι προσπάθειες, που ξεκίνησαν μετά την λήξη της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου και έτσι ανανεώθηκε η συνεργασία του με τον Γιώργο Παπάζογλου ο οποίος θα προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ομάδα για ένα ακόμα χρόνο.

Επίσης πρέπει να αναφερθεί ότι συνεχίζονται και οι συζητήσεις με τον έτερο κεντρικό της ομάδας Δημήτρη Γραμματικάκη και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

O 20χρονος Κροάτης Λεό Άντριτς θα είναι οριστικά ο νέος διαγώνιος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και μάλιστα την προσεχή Τρίτη θα φτάσει στην Ελλάδα για να τεθεί στη διάθεση του Σάκη Μουστακίδη.
Ο Άντριτς διαγώνιος στον Εθνικό και έρχεται την Τρίτη
 Ο Άντριτς που είναι γεννημένος 20 Ιουλίου 1994, έχει ύψος 2,04 είναι το νέο απόκτημα του Εθνικού και η συνεργασία μαζί του θα συνεχιστεί για 3 χρόνια. Αγωνίζονταν στην Μλάντοστ Μαρίνα Καστέλα και για πρώτη φορά στην καριέρα του θα αγωνιστεί εκτός Κροατίας. Είναι διεθνής και τρίτος διαγώνιος της Εθνικής Κροατίας πίσω από τον Ογκόρ Όμρσεν και τον Ιβάν Ράιτς που αγωνίστηκε στον Εθνικό μέχρι και τη σεζόν 2013-14.
Ο Άντριτς θα φτάσει στην Αλεξανδρούπολη την Τρίτη μαζί με τον Σέρβο πασαδόρο Ζάρκο Κίσιτς. Άδεια μέχρι το τέλος της εβδομάδας έχει δοθεί στον Κασαμπαλή λόγω των υποχρεώσεων του στην Εθνική εφήβων. Απόψε αναμένεται να φτάσει στην Αλεξανδρούπολη ο Μαυροβούνιος ακραίος Μπόζινταρ Τσουκ.
Να σημειωθεί πως στην περίπτωση που επιτραπεί ο τέταρτος ξένος ο Εθνικός θα πάρει κι έναν κεντρικό.

Η ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων του ΤΑΑ Εθνικός με την κάλυψη του τελευταίου κενού της ομάδας θα πραγματοποιηθεί, αμέσως μόλις τελειώσουν οι συζητήσεις και υπάρξει απόφαση για το αν οι ξένοι παίκτες θα είναι τελικά 3 ή 4, πρέπει όμως να αναφερθεί ότι είτε στην μία είτε στην άλλη περίπτωση υπάρχουν ήδη έτοιμες επιλογές από τους προπονητές.

Η πρώτη συνάντηση και η έναρξη της προετοιμασίας του ΤΑΑ Εθνικός για την νέα αγωνιστική περίοδο θα γίνει την Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014.

Οι προσπάθειες και οι κινήσεις των προπονητών αλλά και της διοίκησης της ομάδας για την δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου και στις διοργανώσεις του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού δεν σταμάτησαν καθ' όλη την διάρκεια μετά την λήξη της προηγούμενης περιόδου και είμαστε σίγουροι ότι η κινητήρια δύναμη της ομάδας μας που είναι οι φίλαθλοι μας, θα συνεχίσουν και εκείνοι από την μεριά τους να στηρίζουν και να ενισχύουν με την μαζική και διαρκή τους παρουσία, την προσπάθεια όλων μας και αυτή την χρονιά.
πηγη www.volleynews.gr