Σελίδες


Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Το αδιαχώρητο στις κερκίδες των εγκαταστάσεων του Beach Bar MAYO, στους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπιτς Βόλεϊ Masters 2014.

Χρυσοί οι Ζουπάνης/ Κοτσιλιάνος


Το Final του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπιτς Βόλεϊ Masters 2014, της Αλεξανδρούπολης oλοκληρώθηκε με τους Ζουπάνη/ Κοτσιλιάνο να κατακτούν το χρυσό μετάλλιο. 
Στην ηλιόλουστη Αλεξανδρούπολη, οι φίλαθλοι του αθλήματος, που όσο περνούσε η ώρα αυξανόνταν όλο και περισσότερο, ευχαριστήθηκαν έναν αγώνα υψηλού επιπέδου. Το 1ο σετ πήγε στα χέρια των Κοτσιλιάνο / Ζουπάνη, οι οποίοι από την αρχή του σετ είχαν εξασφαλίσει μία διαφορά ασφαλείας και πήραν εύκολα το σετ με 21-15. Οι Μπιλλήρης / Ρουμελιωτάκης πάλεψαν στα ίσα το δίδυμο της Εθνικής μας και στα δύο σετ, όμως η εμπειρία των Ζουπάνη/ Κοτσιλιάνου ήταν εμφανέστατη, μιας και κατέκτησαν και το 2ο με 21-16 και ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου.
Ο Γιώργος Κοτσιλιάνος δήλωσε αμέσως μετά την απονομή του χρυσού μεταλλίου: «Ήταν ένας στόχος , ο οποίος δεν είχε επιτευχθή τα δυο προηγούμενα χρόνια. Το είχαμε κατακτήσει με το Νίκο το 2011 την τελευταία φορά, γι’ αυτό είχαμε και μεγαλύτερο κίνητρο. Ήμασταν αρκετά ενθουσιασμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και νομίζω ότι το δείξαμε με την απόδοσή μας και την προσπάθεια στο παιχνίδι μας και ήταν ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα. Παίξανε και τα παιδιά πάρα πολύ καλά, αλλά η πίεση που τους βάλαμε ήταν πάρα πολύ μεγάλη και από το σερβίς και με την τακτική. Ήταν πολύ ωραίο που ήταν γεμάτο το γήπεδο και ο κόσμος γύρω-γύρω. Είναι κάτι το οποίο τα τελευταία χρόνια δεν το ζούμε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και πραγματικά μας έδωσε πολύ μεγάλη χαρά. Είναι σημαντικό τα σημεία του τουρνουά να γίνονται σε μέρη που μπορεί ο κοσμος να παρακολουθήσει καλά παιχνίδια. Θέλω να το αφιερώσω στους ανθρώπους που μας βοηθάν και μας στηρίζουνε σε αυτή την προσπάθειά μας, γιατί δεν είναι μόνο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, αγωνιζόμαστε και στο εξωτερικό και η προσπάθεια που κάνουμε είναι πολύ μεγάλη και δύσκολη και χωρίς υποστήριξη δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Τους ευχαριστώ λοιπόν όλους από την καρδιά μου». 





Χρυσές οι Αρβανίτη/ Τσιαρτσιάνη


Το αδιαχώρητο επικρατούσε στις κερκίδες των εγκαταστάσεων του Beach Bar MAYO, λίγο πριν ξεκινήσει ο μεγάλος τελικός των γυναικών μεταξυ των Καραγκούνη/ Μεθενίτη και Αρβανίτη/ Τσιαρτσιάνη, με το φίλαθλο κοινό της Αλεξανδρούπολης, να δείχνει την αγάπη του στον Βασιλιά ττου καλοκαιριού, που δεν είναι άλλος από το Beach Volley!
Παρουσία του Προέδρου της ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη, του κ. Αθηνόδωρου Χατζηπαναγιώτου, μέλος του Δ.Σ της ΕΟΠΕ,και του κ. Αθανάσιου Ρέρρα Ταμία της ΕΟΠΕ, της Αντιπεριφεριάρχη Έβρου Γεωργίας Νικολάου, του Προέδρου του ΑΠΟΚΔΑ Στέλιο Βραχιόλογλου, αλλά και με πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε στην παραλία του Beach Bar MAYO στην Αλεξανδρούπολη πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός των γυναικών.
Αγώνας για γερά νεύρα ήταν ο προτελευταίος αγώνας της διοργάνωσης των MASTERS. Το πρώτο σετ του τελικού ξεκίνησε δυνατά. Πολλές και μεγάλες μάχες στο φιλέ, με εκπληκτικά μπλοκ και από τα δύο ζευγάρια, με το δίδυμο όμως της Εθνικής μας ομάδας να καταφέρνει να το κατακτά με 21-19 
Στο 2ο σετ οι Καραγκούνη /Μεθενίτη ανέβασαν στροφές και πίεσαν πολύ τις Τσιαρτσιανή/ Αρβανίτη. Το σετ είχε πολλές ισοπαλίες, όμως Αρβανίτη και Τσιαρτσιανή πήραν το σετ και ανέβηκαν στο πρώτο βάθρο κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο της διοργάνωσης. 
Πανευτυχής η Βίκυ Αρβανίτη δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενες. Είχαμε έρθει εδώ για να πάρουμε το πρωτάθλημα και το καταφέραμε. Φέτος ομολογώ ότι το επίπεδο στις γυναίκες είναι πιο ανεβασμένο. Ο κόσμος το ευχαρηστήθηκε το ίδιο και εμείς. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη. Μακάρι να ξαναγίνει εδώ η διοργάνωση». 
Με την ιδία ευτυχία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της η Μαρία Τσιαρτσιάνη δήλωσε: « Είμαστε πολύ χαρούμενες. Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είναι το πιο γλυκό μου πρωτάθλημα γενικότερα, λόγω της κορούλας μου, της Σοφίας που την έχω εδώ μαζί μου. Χαίρομαι που επιστρέφω μετά από δύο χρόνια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μαζί με τη Βίκυ».


Τρίτοι οι Μούρτζιος/ Παπαδημητρίου

 
Ολοκληρώθηκε και ο μικρός τελικός των ανδρών με τους Μούρτζιο / Παπαδημητρίου με 2-0 σετ (21-7, 21-9). 
Με τον κόσμο να έχει γεμίσει την κερκίδα για να παρακολουθήσει τον μικρό τελικό, οι Μούρτζιος/ Παπαδημητρίου στο 1ο σετ κατάφεραν να επιβληθούν πολύ εύκολο των Κόκκινο/ Ραμιώτη με 21-7.
Στα μισά του 2ου σετ ολοκληρώθηκε αναγκαστικά ο αγώνας με τον Κόκκινο να αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο λόγω τραυματισμού.
Έτσι, την τρίτη θέση κατέλαβαν οι Μούρτζιος /Παπαδημητρίου, ενώ ο κόσμος περιμένει να δει εναγωνίως τους δύο μεγάλους τελικούς του Πανελληνόυ Πρωταθλήματος Μπιτς Βόλεϊ Masters 2014. 

Παπαδημητρίου: « Κάναμε ένα πολύ καλό τουρνουά. Μπορούσαμε να φτάσουμε και πιο ψηλά , αλλά πιστεύω ότι η τρίτη θέση ήταν πολύ καλά για εμάς, με τη δουλειά που κάναμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μας Γιώργο Γιάτση , τους χορηγούς μας, που είναι το Avant Garde, τη Eurospead και τον κύριο Σουκαλόπουλο από τη Χλόη Καστοριάς – Οικοδομικά Υλικά. Θα ήθελα πολύ να ευχαριστήσω τον Πάνο, τον συμπαίκτη μου, που με βοήθησε φέτος στα τουρνουά. Εκανε μεγάλη προσπάθεια για να παίξουμε μαζί. Άφησε πολλά πράγματα για μένα. Και φυσικά είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να ανεβούμε στο βάθρο και να πάρουμε την Τρίτη θέση», και ο Πάνος Μούρτζιος συμπλήρωσε: «Εγώ θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον συμπαίκτη μου, τον προπονητή μας και φυσικά τους υποστηρικτές μας. Θέλω να αφιερώσω την τρίτη θέση στη γυναίκα μου και στα κορίτσια μου, τις δύο κόρες μου».


 

Τρίτη θέση για Αγγελοπούλου/Χρήστου

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγo ο μικρός τελικός των γυναικών με τις Αγγέλλοπούλου/ Χρήστου να κατακτούν την τρίτη θέση στους τελικους του Πανελληνόυ Πρωταθλήματος Μπιτς Βόλεϊ Masters 2014. 
Στο 1ο σετ δεν βρήκαν αντίσταση οι νικήτριες του αγώνα από τις Βλάχου/ Κοτέογλου και το κατέκτησαν πολύ εύκολα με 21-13.
Ίδια εικόνα είχαμε και στο 2ο σετ με τον κόσμο να έχει κατακλύσει το Beach Bar MAYO καθώς πλησιάζουμε και προς τον μεγάλο τελικό. Μέσα σε χειροκροτήματα από το φιλοθεάμον κοινό, αλλά και με την παρουσία του Προέδρου της ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη, η Μαριώτα Αγγελοπούλου και η Εύη Χρήστου κέρδισαν την τρίτη θέση της διοργάνωσης.
πηγη www.volleyball.gr