Σελίδες


Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

O Ανδρεάδης αντιμέτωπος με τιμωρία στον Εθνικό


O Ανδρεάδης αντιμέτωπος με τιμωρία στον Εθνικό


Στο ούτως ή άλλως προγραμματισμένο διοικητικό συμβούλιο του ΤΑΑ Εθνικός για το βράδυ της Δευτέρας έχει παραπεμφθεί η υπόθεση του Ανδρέα Ανδρεάδη, με τον πρόεδρο Γιάννη Τζίμα να προαναγγέλλει ότι δεν θα μείνει ατιμώρητη η "ανταρσία" του διεθνούς παίκτη στον αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ.

"Υπήρξε μια παρεκτροπή του Ανδρέα του Ανδρεάδη απέναντι στον προπονητή του, σε μια αλλαγή που έγινε στο τελευταίο σετ. Αναγκάστηκαν να κατέβω από την κερκίδα για να ηρεμήσω τα πνεύματα. Έγινε και ένα επεισόδιο φραστικό. Το σταματάμε εκεί, σαν περιγραφή. Ωστόσο οφείλω να διευκρινίσω ότι κανένας δεν ήρθε στα χέρια με κανέναν. Οι διαπληκτισμοί ήταν μόνο λεκτικοί. Υπάρχει το πειθαρχικό όργανο της ομάδας, που θα αποφασίσει τι θα γίνει περαιτέρω. Ήταν μεγάλη η στιγμή της έντασης. Από εκεί και πέρα, θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο, θα συζητηθούν ορισμένα πράγματα και φυσικά δεν θα μείνει ατιμώρητη αυτή η ενέργεια του αθλητή", σχολίασε ο Γιάννης Τζίμας στην ραδιοφωνική εκπομπή του Δημήτρη Κολιού στο Maximum FM.

Με τον τρόπο αυτό διαψεύστηκε από τα πιο επίσημα χείλη τα όσα ανέφεραν ορισμένες ιστοσελίδες ότι το θέμα θεωρείται λήξαν, μετά τη συγνώμη που φέρεται να ζήτησε ο παίκτης το ίδιο βράδυ. Είναι προφανές από τα λεγόμενα του προέδρου του ΤΑΑ Εθνικός ότι η ενέργεια δεν θα μείνει ατιμώρητη, όπως και είναι σύμφωνα με το ρεπορτάζ επίσης προφανές το γεγονός ότι ο Ανδρέας Ανδρεάδης έχει ζητήσει μεν συγχώρεση για την συμπεριφορά του, αλλά από την άλλη δείχνει να επιμένει στην θέση του ως προς την ουσία της υπόθεσης, που τον οδήγησε στην έκρηξη απέναντι στον προπονητή και τα μέλη της διοίκησης της ομάδας.

"Κανένας δεν πιστεύει ότι θα χαλάσει το κλίμα στην ομάδα. Ωστόσο ορισμένα θέματα έχουν την σειρά τους. Πρέπει να τηρείται η ιεραρχία. Υπεύθυνος για τα αγωνιστικά της ομάδας είναι αποκλειστικά ο Σάκης ο Μουστακίδης. Κανένας δεν έχει δικαίωμα να παρεμβαίνει στο έργο του, όσον καιρό και για όσο διάστημα αυτή η διοίκηση τον στηρίζει. Η διοίκηση κάνει την δουλειά της, οι παίκτες είναι επαγγελματίες, οφείλουν να κάνουν την δουλειά τους και να υπακούουν στις εντολές του προπονητή", συμπλήρωσε ο Γιάννης Τζίμας, που εξέφρασε την ελπίδα πάντως αυτό να αποτελέσει "μια κακή παρένθεση".

Σε ό,τι αφορά τις διαμαρτυρίες του ΠΑΟΚ για την διαιτησία, ο προεδρος του ΤΑΑ Εθνικός απάντησε ότι "ο Εθνικός είναι αυτός που έπρεπε να φωνάζει", ενώ σε σχέση με το γεγονός ότι οι θεσσαλονικείς δεν υπέγραψαν το φύλλο αγώνος, επισήμανε ότι αυτό δεν ανησυχεί τον Εθνικό και αντιθέτως είναι ο ΠΑΟΚ αυτός που θα πρέπει να ανησυχεί, αφού αυτή η ενέργεια επισύρει ποινή σύμφωνα με τους κανονισμούς...
πηγη www.volleynews.gr