Σελίδες


Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Αντίο Κώστα...


Η οικογένεια του Εθνικού έγινε πιό φτωχή καθώς εχθές έφυγε από την ζωή ο αγαπητός μας Κώστας Χριστοφορίδης, σε ηλίκια 47 ετών, μετά από ένα ξαφνικό καρδιακό επεισόδιο.
Ο Κώστας από την ηλικία των 11 ετών εντάχθηκε στην ομάδα του Εθνικού κι από τότε έγινε αναπόσπαστο κομμάτι του. Το 1977 εντάσσεται στην Ακαδημία (στα "τσικό") και κατόπιν για τουλάχιστον 10 χρόνια συνεχίζει ως βασικός στην μεγάλη ομάδα, που τότε έπαιζε στην Γ' Εθνική. Μάλιστα διετέλεσε και αρχηγός της. Ο Κώστας γρήγορα ξεχώρισε για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες πράγμα που τον έστειλε στην Εθνική ομάδα παίδων και αργότερα στην Εθνική ομάδα νέων. Ως συμπαίκτες του είχε κι άλλα γνωστά ονόματα του Εθνικού, με μεγάλη καριέρα, όπως τον Μ.Ουζουνίδη, Σ.Μαυρομάτη, Ντ.Νικολαϊδη κλπ. Την ποδοσφαιρική περίοδο 1992-93 αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, ως παίκτης, αλλά συνέχισε καθημερινά να δίνει το "παρών" στα γήπεδα. Για αρκετό χρονικό διάστημα πέρασε και από την θέση του Γενικού Αρχηγού της ομάδος. Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στο κυλικείο του "Μαρακανά" φέρνοντάς τον σε καθημερινή επαφή με την αγαπημένη του ασχολία, το ποδόσφαιρο, και την αγαπημένη του ομάδα, τον Εθνικό.

Γνωρίζοντας πως είχε πολλούς καλούς φίλους, όλα αυτά τα χρόνια, ευχόμαστε να είναι γεροί όλοι τους και να τον θυμούνται με αγάπη. Στους οικείους του εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας και για τον ίδιο ευχόμαστε καλό παράδεισο.
Κώστα αντίο. Όλη η οικογένεια του Εθνικού σε αποχαιρετά. 
 1982

                                                                         1987
www.oldalexandroupoli.gr