Σελίδες


Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Προετοιμασία Αναπτυξιακών Τμημάτων Βόλλεϋ Εθνικού


Προετοιμασία Αναπτυξιακών Τμημάτων Βόλλεϋ Εθνικού
Στα πλαίσια των αγωνιστικών της υποχρεώσεων, συνεχίζεται η προετοιμασία όλων των αγωνιστικών τμημάτων Βόλλεϋ της ομάδας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, υπό την επίβλεψη του προπονητή της ομάδας κ. Δημήτρη Τσουλκανάκη.

Συγκεκριμένα για την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου η ομάδα του Εθνικού αντιμετωπίζει στην Ξάνθη τον Ερμογένη, για τα Πρωταθλήματα που διοργανώνει η Α' Διοικητική Περιφέρεια της ΕΟΠΕ για την αγωνιστική περίοδο 2013-14. Στις 14:00 αγωνίζονται οι «παμπαίδες» και στις 16:00 οι «παίδες» .

Αγωνιστικά προβήματα δεν υπάρχουν , οι νεαροί παίχτες του Εθνικού εργάζονται με πάθος και όρεξη για την καθιέρωση της ομάδας στην ελίτ του Ελληνικού βόλλευ και την μελλοντική τους πορεία στο χώρο του αθλητισμού !

Για αύριο Πέμπτη (21:00) ο κ.Τσουλκανάκης προγραμμάτισε φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του ΓΕΑ που αγωνίζεται στην Α2 εθνική κατηγορία, προκειμένου να δει την ετοιμότητα των παιχτών του, να μετρήσει τις δυνάμεις τους επί ενός ισχυρού αντιπάλου και να βγάλει τα τελικά συμπεράσματα για τον καταρτισμό μιας πανίσχυρης 12αδας που θα τον οδηγήσει στην νίκη και την κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου.

Οι στόχοι των παιχτών, της Διοίκησης και του προπονητικού team είναι ξεκάθαροι και φέτος: Δουλειά και μόνο δουλειά για την κατάκτηση για άλλη μια χρονιά της κορυφής σε πανελλήνιο επίπεδο !!!

Πατήστε ΕΔΩ για δείτε φωτογραφίες απο την προετοιμασία των αναπτυξιακών τμημάτων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης
www.thrakisport.gr
Τελευταία τροποποίη