Σελίδες


Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Όλα έτοιμα για μια σεζόν γεμάτη Beach Volley


Όλα έτοιμα για μια σεζόν γεμάτη Beach Volley
Το καλοκαίρι έχει μπει πια για τα καλά στην καθημερινότητά μας και η αντίστροφη μέτρηση για το Πανελλήνιο σιρκουί ξεκίνησε.
Ένα πρωτάθλημα που για πρώτη φορά φέτος θα έχει μία πολύ σημαντική καινοτομία, καθώς ο πρωταθλητής Ελλάδα 2013 θα αναδειχτεί μέσα από την τελική ομαδική κατάταξη. Το σιρκουί περιλαμβάνει συνολικά έξι τουρνουά Masters, αλλά και τέσσερα (μέχρι στιγμής) τουρνουά Open.
Το εφετινό «ταξίδι» θα αρχίσει το διήμερο 15-16 Ιουνίου από το Allou! Fun Park που από τον περασμένο Ιανουάριο αποτελεί χορηγό και συνοδοιπόρο του αθλήματος και θα αποτελέσει τον κύριο οικοδεσπότη των διοργανώσεων. Η διοργάνωση θα συνεχιστεί το διήμερο 22-23/6 στην κεντρική πλατεία της Σύρου, θα ακολουθήσει η Βουρβουρού Χαλκιδικής το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιούνη (29-30/6) στο « Camping Lacara», η Αίγινα θα αποτελέσει τον πρώτο «σταθμό» του Ιουλίου (6-7/7) και η τελική ευθεία θα μπει στο Καράβι Sports Club (13-14/7) στον Σχοινιά του Μαραθώνα. Το «ταξίδι» θα ολοκληρωθεί με τους Τελικούς της διοργάνωσης 26-27/7 επιστρέφοντας στο Allou! Fan Park, όπου και θα αναδειχθούν οι νέοι Πρωταθλητές Ελλάδας για το 2013.
Ενδιάμεσα, στο Πανελλήνιο σιρκουί θα «τρέξουν» και τα τουρνουά της κατηγορίας Open, τα οποία οργανώνονται από τους συνδιοργανωτές με την έγκριση της Ομοσπονδίας και τα οποία κατά σειρά είναι: 21-23/6 Μουδανιά Χαλκιδικής, 6-7/7 Ολυμπιάδα Χαλκιδικής, 20-21/7 Αλεξανδρούπολη και 20-21/7 Vari Sports Club (Αττική).
Παράλληλα, η φετινή «γεμάτη» μπιτς βόλεϊ σεζόν, περιλαμβάνει και τις Αναπτυξιακές διοργανώνεις της ΕΟΠΕ, οι τελικοί των οποίων θα διεξαχθούν όλοι στις εγκαταστάσεις του Allou! Fun Park. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα έχει ως εξής: 20-21/7 Τελικός κάτω των 23 ετών (U23), 3-4/8 Τελικός κάτω των 19 ετών (U19) και 10-11/8 Τελικός κάτω των 16 ετών (U16).
Θα έχουν προηγηθεί τα Αναπτυξιακά Τουρνουά της κατηγορίας Open και τα Τοπικά Περιφερειακά τουρνουά (Regionals) που διεξάγονται σε συνεργασία με τις Ενώσεις και τις Τοπικές Επιτροπές της ΕΟΠΕ.
Η φετινή περίοδος περιλαμβάνει και πολλά τουρνουά ανεξάρτητης μορφής που εγκρίνονται από την ΕΟΠΕ (Εγκεκριμένες Διοργανώσεις) που θα είναι «διάσπαρτες» σε όλη την χώρα.
Τέλος, θα διεξαχθεί για 2η συνεχή χρονιά το Πρωτάθλημα Διασυλλογικού χαρακτήρα με τη συμμετοχή σωματείων που καλλιεργούν το άθλημα με την πρώτη φάση του να έχει οριστεί για το διήμερο 3-4/8 και την δεύτερη φάση του για το διάστημα 31/8-1/9.
ΠΗΓΗ www.thrakisport.gr