Σελίδες


Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Καταγγέλλει την διαιτησία ο Εθνικός, για τον αγώνα με τον Άρη


Κλοπή στον αγώνα με τον Άρη καταγγέλλει ο Εθνικός
Αποστολή στην Θεσσαλονίκη: Γιώργος Πανταζίδης  -  

Σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα του στη Μίκρα επί του Άρη την Παρασκευή έχει ο Εθνικός. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης πέρα από τις ειδικές συνθήκες που προηγήθηκαν, πέρα από τον αντίπαλό του, έπρεπε να αντιπαλέψει και τις υποδείξεις των δυο διαιτητών. Δεν ήταν λίγες οι στιγμές που την αδίκησαν και μάλιστα σε κρίσιμα σημεία που θα μπορούσαν να αλλάξουν τη ροή και το τελικό αποτέλεσμα. Αποκορύφωμα η κλοπή πόντου στο 15-15 του 3ου σετ.

Μάλιστα, η διοίκηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τον πόντο που από λάθος χάθηκε στη γραμματεία του αγώνα με τον Άρη. Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, η απώλεια του συγκεκριμενου πόντου«ήταν καθοριστική και ίσως έπαιξε ρόλο στην απώλεια ενός βαθμού». Ο πόντος δεν γράφτηκε στο φύλλο αγώνα. Υπενθυμίζεται ότι διαιτητές ήταν οι Θέμελης, Δεληκωστίδης και παρατηρητής ο Κάλλης.
  
Η ανακοίνωση:

«Μετά και τη δεύτερη προβολή από την τηλεόραση και κατόπιν πολύ προσεκτικής και λεπτομερούς παρακολούθησης και εξέτασης του αγώνα Άρης - Εθνικός διαμαρτυρόμαστε εντονότατα για την φάση του 3ου σετ στο όπου ολοφάνερα η ομάδα μας φτάνει πρώτη τους 16 πόντους , αλλά ο αγώνας συνεχίζεται κανονικά παρά τις διαμαρτυρίες μας όπου ο β διαιτητής τα βρήκε όλα κανονικά στην καταμέτρηση. Θυμίζουμε πως σε άλλο αγώνα μας με τον Ολυμπιακό δημιουργήθηκε ξανά το ίδιο πρόβλημα, μόνο που τότε είδαμε τον πρώτο διαιτητή να πηγαίνει ο ίδιος στην γραμματεία και να δίνει τη σωστή λύση. Μήπως άραγε επειδή διαμαρτυρόμενη ήταν η αντίπαλη ομάδα; Πιστεύουμε πως το αποτέλεσμα από την έκβαση και εξέλιξη του αγώνα εκείνη τη στιγμή έπρεπε να γίνει 2-1 σετ υπέρ της ομάδας και ίσως το τελικό αποτέλεσμα να ήταν εντελώς διαφορετικό. Θεωρούμε πως άδικα χάνουμε ένα βαθμό (ο οποίος μπορεί να αποδειχθεί υπερπολύτιμος για τη συνέχεια) μιας και ο αγώνας έληξε με 3-2 υπέρ της ομάδας μας», αναφέρει η ανακοίνωση του ΤΑΑ Εθνικός την οποία υπογράφει ο πρόεδρος Γιάννης Τζίμας.
ΠΗΓΗ www.thrakisport.gr