Σελίδες


Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Μουστακίδης : «Η τακτική μετρά για να πετύχεις κάποιους στόχους»


«Η τακτική μετρά για να πετύχεις κάποιους στόχους»
Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Θανάσης Μουστακίδης, μίλησε στο thrakisport.gr για τη νίκη επί του Ηρακλή, το επικείμενο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (Τετάρτη 30/1, 18.00) αλλά και την συνέχεια του πρωταθλήματος. 
 Αναφορικά με τη νίκη επί του Ηρακλή, τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι είχαμε μια εύκολη ημέρα με τον Ηρακλή. Το παιχνίδι πήγε όπως το περίμενα. Δεν πίστευα ότι ο Ηρακλής με τις ελλείψεις που είχε θα μπορούσε μα δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα. Ήταν θέμα χρόνου να βρούμε ρυθμό. Μετά από καιρό παίξαμε ελεύθερα και πήραμε μια εύκολη νίκη.
Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο ανέφερε: «Για το κύπελλο θα δούμε, θα σκεφτούμε, θα το συζητήσουμε πώς θα το διαχειριστούμε. Έχουμε αρκετά παιχνίδια και δύσκολα μπροστά μας, πρέπει να επικεντρωθούμε στους στόχους μας. Και η τακτική μετρά. Παίζει ρόλο για να πετύχεις κάποιους στόχους».

Αναφορικά με τη συνέχεια στο πρωτάθλημα, επεσήμανε: «Κάναμε το 4 στα 4 και τελείωσε ο πρώτος κύκλος αγώνων στον δεύτερο γύρο με τον καλύτερο τρόπο. Μπαίνουμε σε μια τριάδα αγώνων τα δυο πολύ δύσκολα με Φοίνικα και Ολυμπιακό εκτός έδρας , ενώ έχουμε ενδιάμεσα το κύπελλο. Θα πάμε να παίξουμε στα ίσια τα παιχνίδια, να κάνουμε τη προσπάθειά μας και ευελπιστώ στην καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών. Το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει. Όλα θα κριθούν όταν θα τελειώσουν οι δυο γύροι και τα πλέι οφ εάν είμαστε. Πρέπει να δείξουμε διάρκεια και αντοχές, να φανούμε δυνατοί στα δύσκολα».
πηγη www.volleynews.gr