Σελίδες


Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ : ΠΑΟΚ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ


Tο pregame του αγώνα ΠΑΟΚ-Εθνικός
Με έξι αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα το πρόγραμμα της Γ' φάσης του Κυπέλλου Ανδρών που ολοκληρώνεται το βράδυ της Πέμπτης με το ντέρμπι αιωνίων Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. Το πιο δυνατό ζευγάρι που προέκυψε από την κλήρωσητης Γ' φάσης του Κυπέλλου Ανδρών, είναι αυτό μεταξύ του ΠΑΟΚ (5ος στη βαθμολογία της Volleyleague) και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης που είναι στη 2η θέση κι απέκτησε ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον μετά την απομάκρυνση του Γιάννη Μέλκα από την τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου.

Ο Άρης Γιαμακίδης θα κάνει ντεμπούτο ως πρώτος προπονητής (επί τέσσερα χρόνια ήταν ο βοηθός του Γιάννη Μέλκα) και το θετικό για τον ίδιο είναι ότι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

«Οποιαδήποτε αλλαγή έρχεται μεσούσης της περιόδου, έχει επιπτώσεις, αλλά θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα είναι οι μικρότερες δυνατές και θα διαχειριστούμε την κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», είπε ο κ. Γιαμακίδης τονίζοντας ότι «άγχος δεν υπάρχει, αφού μετά από τέσσερα χρόνια στο πλευρό του κ. Μέλκα έχω μάθει αρκετά», ενώ αναφορικά με το ματς πρόσθεσε: «Εμείς έχουμε ως στόχο την παρουσία μας στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου και θέλουμε τη νίκη. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που δεν βρίσκεται τυχαία στη 2η θέση του πρωταθλήματος».

Ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει με 3-0 του Εθνικού στο ματς της 8ης αγωνιστικής της Volleyleague, αλλά για τον Θανάση Μουστακίδη δεν τίθεται θέμα ρεβάνς. Αντιθέτως ξεκαθάρισε ότι «για μας αυτό το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι ένα ματς χωρίς άγχος. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα παρουσιαστούμε αδιάφοροι. Θα κάνουμε την προσπάθεια μας κι από κει και πέρα ότι βγει».

Το πρόγραμμα

Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών
ΗΜ/ΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟ ΩΡΑ Σ Υ Ν Α Ν Τ Η Σ Η ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ
Τετ. 30/1/2013 ΠΑΟΚ 18:00 ΠΑΟΚ - ΜΓΣ Εθνικός Βασιλειάδης-Γεωργιάδης
Τετ. 30/1/2013 Αιγινίου 19:00 ΜΑΣ Νίκη - ΓΣ Ηρακλής Δανηιλίδου-Δεληκωστίδης Τετ. 30/1/2013 ΜΕΝΤ 20:00 ΜΕΝΤ - ΑΣ Αρης Σιμίδης-Αμασιάδης Κάλλης
Τετ. 30/1/2013 Παναχαϊκής 19:00 ΓΕ Παναχαική - ΑΟ Κηφισιάς Μυλωνάκης-Γεωργουλέας
Τετ. 30/1/2013 Μίλωνα 18:30 ΑΟΝΣ Μίλων - ΓΑΣ Παμβοχαικός Φραγκάκης-Ράπτης
Τετ. 30/1/2013 Μεταμόρφωσης 19:00 Μεταμόρφωση - ΓΣ Λαμίας Βουδούρης-Μουλα Ε.