Σελίδες


Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Η ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ!


Νέο κλ.Ορεστιάδας, 19.00: ΑΟ Ορεστιάδας - ΓΕ Αλεξανδρούπολης,3-1(25-20, 31-33, 25-20, 25-18)


«Πράσινο» το ντέρμπι του Έβρου

Σε μια χιονισμένη και παγωμένη Ορεστιάδα, ο ΑΟΟ ήταν ο νικητής στο ντέρμπι του Έβρου, επικρατώντας της Γ.Ε. Αλεξανδρούπολης με 3-1 σετ. Έτσι , οι πράσινοι και πρωτοπόροι του 3ου ομίλου της Α2 ανδρών συνέχισαν το αήττητό τους στο πρωτάθλημα και ξεκίνησαν με το δεξί τον δεύτερο γύρο. Από την άλλη, η ΓΕΑ προσπάθησε και θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από το παιχνίδι αλλά υστερούσε στα κρίσιμα σημεία και τις λεπτομέρειες.

Το ξεκίνημα για τους «πράσινους» στον αγώνα ήταν καλό, αφού με τακτικό σερβίς και καλό μπλοκ εκμεταλλεύθηκαν την χαλαρότητα της ΓΕΑ και έτσι με το 25-20 έφθασαν στο 1-0.

Η καλή απόδοση της ομάδας συνεχίστηκε και στο δεύτερο σετ αφού οι γηπεδούχοι είχαν το προβάδισμα με 22-16. Ωστόσο η ΓΕΑ κατάφερε να γυρίσει το σετ και με το 31-33 να ισοφαρίσει σε 1-1.

Στο τρίτο σετ το παιχνίδι ήταν ντέρμπι μέχρι τα μισά του καθώς ΑΟΟ και ΓΕΑ πήγαιναν πόντο –πόντο, ωστόσο η είσοδος του Χουσίδη σε ρόλο ακραίου και του Προδρομίδη άλλαξαν τα δεδομένα φέρνοντας το 20-18 και το 23-19, για να έρθει το 25-20 και το 2-1.

Στο τέταρτο σετ της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι φρόντισαν να ανεβάσουν την απόδοσή τους και να αποκτήσουν από νωρίς μια διαφορά ασφαλείας την οποία και κράτησαν μέχρι τέλους όπου το 25-18 έφερε τη νίκη και το τρίποντο... Ο προπονητής του ΑΟΟ Παναγιώτης Τσακμάκης θέλοντας να ξεκουράσει τον Δημήτρη Βλασακίδη από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έδωσε φανέλα βασικού στον νεαρό Λαχτάρα ο οποίος μαζί με τον Αρχοντίδη αποτέλεσε το δίδυμο των ακραίων της ομάδας και μαζί με τον Κουλαξίδη ανέλαβαν το βάρος των επιθέσεων...

Από την Άλλη, ο προπονητής της ΓΕΑ Ιπ. Δήμητσας, έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε νεαρούς αθλητές, ενώ για δεύτερο παιχνίδι αγωνίστηκε, μετά από μακρά περίοδο αποχής, ο Χρήστος Κίτσιος.

Τα σετ: 25-20, 31-33, 25-20, 25-18
Α.Ο. Ορεστιάδας (Π. Τσακμάκης) : Καψαλιαρης, Κεμανετζής, Γραμματικόπουλος, Αρχοντίδης, Λαχτάρας, Κουλαξίδης, Κωνσταντινίδης (λ), Χουσίδης, Προδρομίδης, Νενογλου, Κοφίδης, Βλασακίδης.
ΓΕΑ (I. Δημητσάς): Αμαριανάκης, Χριστόφας, Δημητρούδης Γ, Αρχοντούδης, Χατζόπουλος, Κίτσιος Κ, Δημητρούδης Ίσ.(λ), Κίτσιος Χ, Παντίρης, Κότας, Καζάκος, Αλεξάκης.
πηγη www.thrakisport.gr