Σελίδες


Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α1




Απόλλων Καλαμαριάς - ΠΑΟΚ 2-3

31/01/2011 




Η παράδοση διατηρήθηκε και στην Καλαμαριά, όπου Απόλλωνας και ΠΑΟΚ έλυσαν τις διαφορές τους στα πέντε σετ σε ένα παιχνίδι με πολλές ανατροπές και τελικό νικητή τον Δικέφαλο.
Στο πρώτο σετ ο Απόλλωνας ήταν εντυπωσιακός, δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο του που είχε προβλήματα σε όλους τους τομείς, ενώ ο Δικέφαλος στο β' σετ κατέρρευσε μετά το 16-16 το οποίο μετατράπηκε σε 21-16 για να έρθει το 2-0.
Η είσοδος του Βασίλη Πλίκα και η άνοδος του Μάρκο Μπόγιτς επέτρεψαν στον ΠΑΟΚ να αλλάξει εικόνα προς το καλύτερο, με τις δύο ομάδες στο τρίτο σετ να φτάνουν μαζί μέχρι το 21-21 και στο φινάλε ο ΠΑΟΚ με σερί 1-4 να μειώνει σε 2-1 σετ.
Το δ' σετ ήταν η αντιγραφή του πρώτου με τη διαφορά όμως ότι ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που κυριάρχησε πλήρως κι έτσι φτάσαμε στο τάι μπρεικ.
Ο Απόλλων προηγήθηκε με 3-1, ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε γρήγορα (3-3), αλλά οι γηπεδούχοι ξέφυγαν εκ νέου με 9-6, όμως ο ΠΑΟΚ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Ο Απόλλων είχε τα ηνία μέχρι το 12-10 το οποίο έγινε 12-13 με κόντρα επίθεση του Μπόγιτς, με τον Μαυροβούνιο να σημειώνει το 13-14 και τον Πλίκα με μπλοκ στον Χατζηηλιάδη να τελειώνει το ματς.
«Μπήκαμε πολύ νωθροί δεν κάναμε τίποτα απ' όλα όσα είχαμε πει και ήταν σα να θέλαμε να χάσουμε. Από ένα σημείο και μετά βρήκαμε τον ενθουσιασμό μας, βγάλαμε τον εγωισμό μας και πήραμε μια σημαντική νίκη εν όψει και του αγώνα με την ΕΑ Πατρών Λουξ», δήλωσε ο κορυφαίος του Δικεφάλου Βασίλης Πλίκας, ενώ ο Χρήστος Πάτρας τόνισε: «Στα δύο πρώτα σετ η εικόνα που δείξαμε ήταν υψηλού επιπέδου. Είχαμε ευκαιρία να το τελειώσουμε το ματς στο τρίτο σετ. Δεν το κάναμε, ο Πλίκας άλλαξε το ρυθμό, ενώ εμείς ήμασταν βιαστικοί στο να τελειώσουμε το ματς. Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία, αλλά η ομάδα προσπαθεί και θα παίξουμε ακόμη καλύτερα»
Τα σετ: 25-14, 25-21, 22-25, 14-25, 13-15



ΠΗΓΗ : www.volleyball.gr