Σελίδες


Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Γκαράς: «Οι ατυχίες μας κάνουν πιο δυνατούς»

Γκαράς: «Οι ατυχίες μας κάνουν πιο δυνατούς»

Στις απουσίες των Φιλίποφ, Τζιουμάκα που δεν έπαιξαν ούτε στην Κοζάνη, ήρθε πριν από λίγο να προστεθεί το πρόβλημα με τον Δημήτρη Τζούριτς. Στο στρατόπεδο της Εθνικής εκτιμούν ότι οι ατυχίες δυναμώνουν την ομάδα.

«Σίγουρα έχουμε πολλούς τραυματισμούς και ατυχίες από την αρχή που μαζευτήκαμε όπως και τώρα με τον Δημήτρη που εύχομαι να ξεπεράσει γρήγορα την ίωση και να μας βοηθήσει στα παιχνίδια», είπε ο λίμπερο της Εθνικής Δημήτρης Γκαράς και συμπλήρωσε: «Όλα αυτά που έχουμε αντιμετωπίσει όμως μας έκαναν ακόμη πιο δυνατούς και νομίζω ότι όλα τα παιδιά έχουν ανταποκριθεί και με όποιο σχήμα κι αν παίξουμε θα είμαστε ανταγωνιστικοί»

Ο 31άχρονος άσος αναφερόμενος στο 2ο τουρνουά του World League που ξεκινά αύριο στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο τόνισε:

«Έχουμε μπροστά μας ένα νέο κύκλο αγώνων, παίζοντας ξανά με το Πουέρτο Ρίκο που είναι πιο αδύναμο από Κατάρ και Σλοβενία. Από κει και πέρα κάναμε ένα πολύ πετυχημένο πρώτο τουρνουά με τρεις νίκες και έχουμε μια σημαντική υποθήκη. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και παίξουμε στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας μπορούμε να καταφέρουμε την πρόκριση. Εμείς κι οι Σλοβένοι είμαστε αήττητοι αλλά δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο από το ματς με το Πουέρτο Ρίκο στο οποίο θέλουμε να κερδίσουμε και να πάρουμε ψυχολογία για τα άλλα δύο παιχνίδια Η πρόκριση ας μην ξεχνάμε ότι εξαρτάται κι από τα παιχνίδια των άλλων ομίλων»

Τέλος αναφερόμενο στο κόσμο και στην παρουσία του στο γήπεδο ο Γκαράς είπε: «Η Θεσσαλονίκη έχει δείξει ότι αγαπάει το βόλεϊ και το έχω ζήσει και τα δύο τελευταία χρόνια από κοντά. Πιστεύω ότι και τώρα το γήπεδο θα γεμίσει και ο κόσμος θα μας βοηθήσει να πετύχουμε το στόχο μας».
ΠΗΓΗ www.volleynews.gr