Σελίδες


Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Το μήνυμα του πρώην Προέδρου του Εθνικού Μ.Βουκουρεσλή για τις σημερινές εκλογές


Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική μέρα για τον Εθνικό. Στην Γενική Συνέλευση καλούμαστε να εκλέξουμε το νέο Δ.Σ. που θα οδηγήσει τον σύλλογο τα επόμενα τρία χρόνια.
Η νέα Διοίκηση θα έχει να αντιμετωπίσει σοβαρές προκλήσεις. Πρώτα πρώτα να διαφυλάξει την ΕΝΟΤΗΤΑ, να διαχειριστεί το δυσεπίλυτο πρόβλημα των χρεών του ΤΑΑ και να διατηρήσει το αθλητικό κέντρο "Κώστας Χριστοφορίδης".
Ταυτόχρονα θα κληθεί να αξιοποιήσει μεγάλες ευκαιρίες όπως η διαχείριση προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης των μεγάλων επενδύσεων που θα γίνουν στην περιοχή και η δρομολόγηση του νέου κλειστού γυμναστηρίου.
Ανάμεσα στους υποψήφιους υπάρχουν εξαιρετικά στελέχη, άλλα παλαιά και δοκιμασμένα και άλλα νέα και άφθαρτα. Σήμερα ας μας φωτίσει ο Θεός να επιλέξουμε τους καλύτερους και από αύριο ας γυρίσουμε σελίδα. Να αφήσουμε πίσω τους εγωισμούς, την εσωστρέφεια, την ανθρωποφαγία και τις εμφυλιοπολεμικές διαθέσεις και να στηρίξουμε όλοι αυτούς που θα εκλεγούν στο δύσκολο έργο τους για έναν καλύτερο Εθνικό που θα μας δίνει χαρές και θα μας γεμίζει περηφάνια!