Σελίδες


Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Ευρωπαϊκών προδιαγραφών κλειστό γυμναστήριο ανακοινώνεται στην Αλεξανδρούπολη


Ένα νέο κλειστό γυμναστήριο Ευρωπαϊκών προδιαγραφών πρόκειται να ανακοινωθεί το επόμενο 2ήμερο να κατασκευασθεί στην Αλεξανδρούπολη.
Μόνο που αυτή τη φορά θα υπάρχει εξασφαλισμένη και η χρηματοδότησή του, αφού ο περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης βρήκε και τα 3-4 εκ. ευρώ που απαιτούνται.
Το νέο κλειστό γυμναστήριο θα γίνει σε οικόπεδο του Δήμου Αλεξανδρούπολης και θα πάρει σάρκα και οστά ένα αίτημα δεκαετιών για τον αθλητισμό της Αλεξανδρούπολης.
Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει από τον Γιώργο Παυλίδη, τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς.
πηγη  http://faros-24.gr

Η Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης ήταν, είναι και θα είναι πάντα κοντά σε κάθε σοβαρή προσπάθεια για την κατασκευή του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου της Αλεξανδρούπολης, ένα έργο το οποίο έχει γίνει πλέον απόλυτη ανάγκη για τη στοιχειώδη ανάπτυξη του αθλητισμού της πόλης.
ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ κ.ΠΑΥΛΙΔΗ, ΤΟΝ κ. ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ και τον κ.ΛΑΜΠΑΚΗ για την απόλυτα στοχευμένη πρωτοβουλία και ελπίζουμε τιποτε να μην σταθεί εμπόδιο στην υλοποίηση αυτού του ονείρου για την κατασκευή ενός σύγχρονου και χρηστικού Κλειστού Γυμναστηρίου στην Αλεξανδρούπολη.