Σελίδες


Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

30 κλικ από το επιτυχημένο πρώτο τουρνουά μπιτς βόλεϊ του Έβρου Σουφλίου!

evrobeach00-kolaz
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Σουφλί το τουρνουά Μπιτς Βόλεϊ που διοργάνωσε για πρώτη φορά στην περιοχή ο ΑΣΑ Έβρος  Σουφλίου, με συμμετοχές που επεκτάθηκαν από τη Νέα Βύσσα Ορεστιάδας μέχρι την Κομοτηνή.
Στις γυναίκες νικήτριες αναδείχθηκαν οι αθλήτριες του ΑΟ Νέας Βύσσας  Ρούλα Μαλούκου και Βάγια Σταματοπούλου, που νίκησαν στον τελικό τις Αγγελική Παπαλιά και Ελπίδα Κάλφα του ΑΣΑ Έβρος Σουφλίου.
evrobeach01Στους άνδρες, τα ζευγάρια του τελικού αποτελούνταν στην μία ομάδα από τον πασαδόρο της ΑΕ Κομοτηνής Χρήστο Καψαλιάρη και τον Σταύρο Καζάκο και στην δεύτερη από τον επίσης πασαδόρο Παναγιώτη Κουτσούλα και τον λίμπερο του ΑΣΑ Έβρος Σουφλίου Κωστή Πατσιά. Μάλιστα, στον φακό μετά το τέλος του ματς πόζαραν από δεξιά οι Καψαλιάρης, Κουτσούλας, Καζάκος, Πατσιάς Κωστής και ο Γιώργος Τάσιου, προπονητής του ΑΣΑ Έβρος Σουφλίου, που εκτέλεσε χρέη διαιτητή στον τελικό Ανδρών.
«Μέσα σε μια πανηγυρική γιορτή το 1 ο τουρνουά beach volley στο Σουφλί τελείωσε. Μια εκδήλωση που σε άλλες πόλεις της Ελλάδος εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί συνήθεια και καθεστώς έγινε στην πόλη μας γεγονός. Μικροί και μεγάλοι αθλητές και αθλήτριες έπαιξαν ώρες ολόκληρες στην άμμο (χωρίς δυστυχώς να έχουν την χαρά δίπλα τους να υπάρχει θάλασσα αλλά ένα απλό ντους και ένα λάστιχο με νερό βρύσης).  Μαζί με διαφόρους εκλεκτούς μεζέδες, αναψυκτικά και νερά (δωρεάν)  και υπό τους ήχους της δυνατής μουσικής καταφέραμε να δώσουμε μια διαφορετική νότα στον τόπο μας», σχολίασε ο πρόεδρος του Έβρου Σουφλίου Μπάμπης Βλασακούδης.
evrobeach03Ο νέος πρόεδρος της σουφλιώτικης ομάδας, που πόζαρε μαζί με τις νικήτριες στις γυναίκες, πρόσθεσε: «Το beach volley πλέον στο Σουφλί γίνεται θεσμός. Πιστεύουμε πως κάθε χρόνο θα διοργανώνουμε αυτήν την εκδήλωση με μεγαλύτερη εμπειρία κάθε φορά αλλά και περισσότερες συμμετοχές απ’ την ευρύτερη περιοχή μας. Εφέτος λόγω του ότι οι εργασίες για την κατασκευή του γηπέδου έγιναν πολύ γρήγορα, δεν είχαμε τον χρόνο να διαφημίσουμε την εκδήλωση γι αυτό και οι συμμετοχές ήταν μόνο από τον ΑΣΑ Εβρος Σουφλίου και μία συμμετοχή από γυναίκες της ομάδας βόλεϊ Α.Ο. Νέας Βύσσας. Από του χρόνου με την στήριξη όπως πάντα του Δήμου Σουφλίου σκοπεύουμε να βελτιώσουμε τις εγκαταστάσεις του γηπέδου και να καθιερώσουμε το beach volley στο Σουφλί μια μεγάλη γιορτή».
Παράλληλα, η διοίκηση του ΑΣΑ Έβρος Σουφλίου ευχαρίστησε τον δήμαρχο Ευάγγελο Πουλιλιό για την βοήθεια που παρείχε ώστε να πραγματοποιηθεί το τουρνουά, καθώς και διάφορους χορηγούς που συνέβαλαν στην πραγματοποίησή του. Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτορεπορτάζ από τους αγώνες...
πηγη www.thrakisports.gr