Σελίδες


Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Υποψήφιος στις εκλογές της Ε.Ο.ΠΕ. και ο Γιώργος Μελισσουργός!

Βγήκε μπροστά ο Μελισσουργός και τόνισε: "Διαχωρίζουν τους συνοδοιπόρους τους σε άρρωστους και υγιείς"

Οι εκλογές της ΕΟΠΕ πλησιάζουν και μετά τον Αχιλλέα Μαυρομάτη και τον Γιώργο Καραμπέτσο, υποψήφιος στις εκλογές θα είναι και ο Γιώργος Μελισσουργός ως επικεφαλής της κίνησης «VOLLEY 12».
Ο Μελισσουργός με επιστολή του γνωστοποίησε την πρόθεση του να κατέβει ως υποψήφιος Πρόεδρος για «ένα καλύτερο βόλεϊ», ενώ να θυμίσουμε ότι είχε διατελέσει πρόεδρος το 2010 όταν διαδέχθηκε τον Στέλιο Προσαλίκα. 

Αναλυτικά:

«Σε λιγότερο από δύο μήνες θα κληθούμε να αποφασίσουμε για το μέλλον του Ελληνικού Βόλει και φυσικά για το μέλλον των Σωματείων μας, σε τι πρωταθλήματα θέλουμε να συμμετέχουν αλλά και κάτω από ποιές συνθήκες θα διεξάγονται. Καθώς και για το παρόν και το μέλλον του αθλήματος που αγαπάμε και υπηρετούμε.

Η διοίκηση των τελευταίων έξι ετών το οδήγησε σε δύσκολα ανηφορικά μονοπάτια φορτώνοντας όλα τα οικονομικά προβλήματα στα Σωματεία που κλήθηκαν να δώσουν λύσεις σε προβλήματα που δημιούργησαν άνθρωποι με ονοματεπώνυμο.

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που σήμερα διαχωρίζουν τους συνοδοιπόρους τους σε ‘άρρωστους’ και ‘υγιείς’!

Κανείς όμως δεν μιλάει για τα αίτια που οδήγησαν το Ελληνικό Βόλει σε ‘κώμα’.

Αντιμετωπίζουν τα θέματα μέσα απο μιά εντελώς προσωπική οπτική γωνία με μοναδικό σκοπό την παράταση της παραμονής τους στις θέσεις τους.

Σήμερα το 2016 έχουμε την ανάγκη να κοιτάξουμε κατάματα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Σωματεία και κατά επέκταση οι Ενώσεις και η Ομοσπονδία.

Το ανδρικό βόλει βρίσκεται σε μια συνεχή καθοδική πορεία και το γυναικείο βόλει δεν έχει τις διακρίσεις που αντιστοιχούν στην δυναμική του. Τα πρωταθλήματα γίνονται χάρη στο μεράκι και τις τσέπες των παραγόντων. Το δε beach volley των μεγάλων διακρίσεων απλώς φυτοζωεί.

Οι λύσεις μπορούν να έρθουν μόνο μέσα από σύνθεση ιδεών και προτάσεων αφού πρώτα βάλουμε στην άκρη τις εγωιστικές και αλαζονικές συμπεριφορές, εργαζόμενοι συλλογικά για συναινετικές προσεγγίσεις.

Σε αυτόν τον αγώνα, εγώ και οι συνεργάτες μου στο VOLLEY 2012 δηλώνουμε ΠΑΡΟΝΤΕΣ και θα εργαστούμε ως το τέλος για να πάει το Βόλει στην επόμενη μέρα με διαφάνεια στην διοίκηση και απέραντο σεβασμό στους ανθρώπους που διοικούν σήμερα τα σωματεία κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Αναμένουμε τις όποιες αλλαγές στον αθλητικό νόμο θεωρώντας απαραίτητη προυπόθεση την φυσική παρουσία των αληθινών εκπροσώπων των Σωματείων (χωρίς καμμία εξουσιοδότηση) στην κορυφαία εκλογική διαδικασία του αθλήματος.

Εχουμε ηδη επεξεργαστεί τις θέσεις μας σε όλους τους τομείς που αφορούν το άθλημα και είμαστε έτοιμοι να τις συζητήσουμε μέσα σε ένα πλαίσιο εμπιστοσύνης με όλους τους φορείς του χώρου.

Πιστοί στις αρχές μας, με συνέπεια και υπευθυνότητα, και με πολλούς φίλους να δυναμώνουν και να ενθαρρύνουν καθημερινά την Κίνηση μας, εγώ προσωπικά αλλά και οι συνεργάτες μου, δηλώνουμε ότι ο αγώνας για ένα καλύτερο Βόλει θα δυναμώσει και στο τέλος θα κερδιθεί.

Για τις νέες γενιές. Για το Βόλει που μας αξίζει.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΣ

Επικεφαλής Κϊνησης VOLLEY 2012
πηγη www.volleynews.gr