Σελίδες


Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΔΕΛΤΑ TV


Η ΕΚΠΟΜΠΗ “ΠΙΟ ΨΗΛΑ, ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ, ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ” ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΦΗΒΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ –10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ-ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-18:00
 Στο πρώτο μέρος της 22ης  εκπομπής, φιλοξενείται η πρωταθλήτρια Ελλάδος, ομάδα Βόλλευ Εφήβων του Εθνικού Αλεξ/πολης, με τον προπονητή Θανάση Κασαμπαλή και 6 παίκτες της. Τους: Γρηγόρη Κοντοστάθη, Κώστα Αλεξανδρόπουλο, Σταύρο Κασαμπαλή, Χρήστο Μαυροβόλτσο, Κώστα Μπίκο και Χρήστο Χρηστουηλία.
Ο κόουτς και καθηγητής του ΤΕΦΑΑ εξιστορεί την μεγάλη επιτυχία, την πορεία όλης της αγωνιστικής χρονιάς της ομάδας και μιλά για τη «μαγική αύρα» που εκπέμπει ο Εθνικός. Επίσης εξιστορεί το πρωτότυπο γεγονός αθλητές του Εθνικού, που κέρδισαν τα αντίστοιχα πρωταθλήματα το 1976 και το 1987, να έχουν τώρα τα παιδιά τους μεταξύ των νικητών αυτής της ομάδος.
Μιλά όμως και για τα προβλήματα αθλητικών χώρων που αντιμετωπίζει η πόλη, τις δυσκολίες της καθημερινότητας μιας ομάδος, αλλά και την κατάσταση στο Βόλλευ και στον Ελληνικό αθλητισμό μέσα από τα οικονομικά προβλήματα της εποχής μας.
Τέλος θέτει κοντινούς και μακρύτερους στόχους για την ομάδα αυτή, αλλά και γενικά για τα αναπτυξιακά τμήματα του Εθνικού και κάνει προτάσεις για τη ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή μας.
Οι αθλητές μας δίνουν ένα μικρό βιογραφικό τους, αθλητικό και σχολικό για να τους γνωρίσουμε καλύτερα και εξιστορούν την φετινή πορεία της ομάδος με τα δικά τους μάτια. Θέτουν στόχους προσωπικούς και ομαδικούς, μιλούν για τον Εθνικό, αλλά και για την κοινωνική προσέγγιση του Βόλλευ και του αθλητισμού, από την μεριά του αθλητή και μαθητή.