Σελίδες


Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Νίκησε η Εθνική Εφήβων τον Εθνικό σε φιλικό στην Αλεξανδρούπολη


ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 3-0
Η εθνική εφήβων πήρε φιλική νίκη επί του Εθνικού με 3-0 (25-22, 25-21, 25-19). Οι δύο ομάδες έπαιξαν και τέταρτο σετ το οποίο κέρδισε η ομάδα της Αλεξανδρούπολης με 27-25. Μετά την αποχώρηση του Κωνσταντινίδη λίμπερο αγωνίζεται πλέον ο Πρωτοψάλτης...
Αυτό ήταν το πρώτο αλλά και τελευταίο φιλικό της Εθνικής Ομάδας στην πρωτεύουσα του Έβρου, καθώς την Πέμπτη ολοκληρώνεται το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της, που ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή. Τότε θα ενσωματωθούν στην αποστολή και οι Τζουμάκας και Κοκκινάκης, ώστε η ομάδα να αναχωρήσει πλήρης για την Άγκυρα. Στην τουρκική πρωτεύουσα και συγκεκριμένα στο προπονητικό κέντρο της τούρκικης ομοσπονδίας, θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της, που θα περιλαμβάνει και φιλικά παιχνίδια με την αντίστοιχο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της γειτονικής χώρας.
Στο φιλικό παιχνίδι της Τετάρτης η Εθνική Εφήβων ήταν σαφώς ανώτερη από τον Εθνικό και επιβλήθηκε εύκολα στα τρία σετ (25-22, 25-21, 25-19). Αμέσως μετά, οι δύο ομάδες έπαιξαν και τέταρτο σετ, στο οποίο κέρδισε η ομάδα της Αλεξανδρούπολης με 27-25. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ως αντίπαλοι του Εθνικού αγωνίστηκαν δυο από τα βασικά του στελέχη, οι Δαλακούρας και Κουμεντάκης, που αποτελούν σημαντικούς πυλώνες και για την Εθνική Εφήβων.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Μάκης Δημητριάδης χρησιμοποίησε τους Κουμεντάκη, Δαλακούρα, Λιόντα, Στίγγα, Μαδούρα, Μαυραγάνη, Πρωτοψάλτη (λ), Στεφανίδη, Χριστόφα, Καρασαβίδη, Τουρνάκη.

Έτσι η 15άδα που από την Πέμπτη θα έχει στην διάθεσή του ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μάκης Δημητριάδης απαρτίζεται από τους: Δαλακούρα Ανέστη, Κουμεντάκη Ραφαήλ, Καβαρατζή Ιωάννη (Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξ/πολης), Κωνσταντινίδη Δημήτριο (Α.Ο. Ορεστιάδας), Κοκκινάκη Μενέλαο (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.), Καρασαββίδη Βασίλειο (ΕΣΟΠ Επίκουρος) Τζιουμάκα Γεώργιο, Χριστόφα Νικόλαο, Ηλία Θεοδόσιο (Γ.Σ. Ηρακλής), Στίγγα Κάσανδρο, Μαδούρα Ιωάννη, Πρωτοψάλτη Αθανάσιο (Α.Ο. Παναθηναϊκός), Λιόντα Μιχαήλ (ΓΑΣ Παμβοχαϊκός), Τουρνάκη Αλέξανδρο (ΑΟΝΣ Μίλων), Μαυραγάνη Νικόλαο (ΓΕ Παναχαϊκή).

πηγη www.volleynews.gr