Σελίδες


Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑ PLAY-OFFS ΤΗΣ Α2

Ο Εθνικός Αλεξ/πολης ξεκίνησε με νίκη την διαδικασία των play-offs της Α2, για την άνοδο στην Α1 Εθνική κατήγορία.

Στον αγώνα που έδωσε στο κλειστό της Αλεξ/πολης, ο Εθνικός κέρδισε με 3-0 (30-28, 25-16, 28-26)την Μεταμόρφωση, αν και η απόδοση της ομάδας κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα.
Το θετικό είναι ότι ακόμη και με αυτήν την μέτρια απόδοση η ομάδα απέσπασε μια καθαρή νίκη κάτι που μας κάνει αισιόδοξους για την συνέχεια.
Ο προπονητής του Εθνικού Γιάννης Ανδρεάδης ξεκίνησε την εξάδα με τους : Σιδηρόπουλο, Σαμαρά, Γραμματικάκη, Κίτσιο Κ., Κουμεντάκη, Κυριακίδη και λίμπερο τον Δαλακούρα Κ. Έπαιξαν και οι Φλετούρης, Δαλακούρας Αν.

Ο κόσμος που παρακολούθησε τον αγώνα δεν ήταν αυτός που θα περίμεναν οι άνθρωποι της ομάδας για την κρισιμότητα του παιχνιδιού.
Η ΛΕΣΧΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ ήταν εκεί με πολλά απο τα μέλη της και καλεί τους φίλους του βόλλεϋ της πόλης να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις την ομάδα σ'αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

Στο άλλο παιχνίδι των play-offs της Α2 η Παναχαϊκή κέρδισε, μέσα στην Αμαλιάδα, τον Κόροιβο με 3-1 (21-25, 25-22, 28-30, 21-25) και έχει το προβάδισμα για την συνέχεια.