Σελίδες


Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΫ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπολεως κ.Άνθιμος, θερμός υποστηρικτής του υγιούς αθλητισμού και πρώτο ιδρυτικό μέλος της ΛΕΣΧΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ, δέχθηκε την ομάδα βόλλεϋ του 3ου Γενικού Λυκείου Αλεξ/πολης.


Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Μητροπόλεως την Παρασκευή 23/4/2010 με την ευκαιρια της συμμετοχής της ομάδας βόλλεϋ του 3ου ΓΕΛ Αλεξ/πολης στην τελική φάση του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Λυκείων στο Βόλλεϋ που θα πραγματοποιηθεί από 26/4/10 έως 29/4/10, στον Γέρακα και την Παιανία Αττικής .
Ο Σεβασμιότατος μίλησε στους νεαρούς αθλητές-μαθητές για όλα τα θέματα που απασχολούν την κοινωνία και την νεολαία της εποχής μας. Τους έδωσε συμβουλές και ευχές για επιτυχία στην ζωή τους, στο σχολείο τους αλλά και στην αποστολή που αναλαμβάνουν να φέρουν σε πέρας στην τελική φάση του Σχολικού Πρωταθλήματος για το οποίο έχουν προετοιμαστεί.
Φεύγοντας ο Μητροπολίτης έδωσε στους νεαρούς μαθητές - αθλητές απο μία μικρή εικόνα της Παναγίας, σαν φυλαχτό, την οποία είχε ετοιμάσει ειδικά για αυτούς.

Είναι η 4η φορά τα τελευταία χρόνια που η ομάδα βόλλεϋ του 3ου Γενικού Λυκείου Αλεξανδρούπολης φτάνει στην τελική φάση του Παν/νίου Πρωτ/ματος συνεχίζοντας μία μεγάλη παράδοση που ξεκινά απο την δεκαετία του '70. Την τελευταία τριετία έχει κατακτήσει δύο χάλκινα μετάλλια και ένα αργυρό την περσινή χρονιά ευελπιστώντας φέτος να κατακτήσει το χρυσό μετάλιο που οδηγεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κίνας.
Η μοναδική δυσκολία που παρουσιάζεται μέχρι στιγμής είναι οι αθλητικές υποχρεώσεις που έχουν δύο μαθητές με τον Εθνικό Αλεξ/πολης που αγωνίζεται στα play-offs ανόδου στην Α2 εθνική κατηγορία.
Οι νεαροί μαθητές - αθλητές με την αμέριστη βοήθεια του σχολείου τους και του δ/ντή τους κ. Μικρού Αντώνιου, πιστεύουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν και να δοξάσουν έτσι το σχολείο και την πόλη τους.
Η ομάδα βόλλεϋ του 3ου ΓΕΛ Αλεξ/πολης :
1. Καλαϊτζής Απόστολος
2. Παρασκευάς Κων/νος
3. Στοϊλούδης Βασίλειος
4. Δημητριάδης Θωμάς
5. Κουμεντάκης Ραφαήλ
6. Δαλακούρας Ανέστης
7. Χατζόπουλος Δημήτριος
8. Γκίνης Νικόλαος
9. Δαλδαβερένης Αναστάσιος
10. Τασάκος Ιωάννης
11. Καβαρατζής Ιωάννης
12. Κοντοστάθης Γρηγόριος
Συνοδός- Προπονητής : Δημητριάδης Ιωακείμ (καθηγητής Φυσικής Αγωγής)
Αρχηγός αποστολής : Παπαδοπούλου Μακρίνα (καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής 3ου ΓΕΛ Αλεξ/πολης)