Σελίδες


Σάββατο 10 Απριλίου 2010

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ = ΒΟΛΛΕΫ = ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Η ΛΕΣΧΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και χαρά τις προσπαθειες των ανθρώπων του Βόλλεϋ της Αλεξ/πολης.


Στην Ουγγαρία θα βρίσκεται για το διάστημα 6-11 Απριλίου η εθνιική ομάδα των Εφήβων όπου αγωνίζεται για την πρόκριση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτ/μα Εφήβων. Τρείς αθλητές του Εθνικού Αλεξ/πολης είναι βασικά μέλη της ομάδας, ο Ραφαήλ Κουμεντάκης, ο Ανέστης Δαλακούρας και ο Βασίλης Κυριακίδης.

Στην Παιανία της Αττικής έγινε το διάστημα 25/3/2010 - 2/4/2010, προπονητικό camp της εθνικής ομάδας των Παίδων με προπονητή το μέλος της Λέσχης, Μάκη Δημητριάδη και δύο αθλητές απο τον Εθνικό Αλεξ/πολης, τον Δημήτρη Χατζόπουλο και τον Γιάννη Καβαρατζή.

Δύο τουρνουά διεξήχθησαν στα πλαίσια του προγράμματος της Ε.Ο.ΠΕ. ''Γιορτή των αστεριών'', για τα αγόρια το διάστημα 6-8/4/2010 στην Πρέβεζα και για τα κορίτσια 9-11/4/2010 στην Δράμα. Συμμετείχαν οι περιφέρειες της Βορείου Ελλάδος (Ανατ.Μακεδονία-Θράκη, Κεντρική Μακεδονία και Δυτική Ελλάδα). Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε ο έμπειρος Αλεξανδρουπολίτης περιφερειακός ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Τεκτονίδης. Για την περιφέρεια της Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης ο Περιφ. Ομοσπ. προπονητής Γιώργος Τεκτονίδης κάλεσε τους αθλητές του Εθνικού Αλεξ/πολης, Γιάννη Τασάκο, Νίκο Γκίνη, Δημήτρη Χατζόπουλο, Γιάννη Καβαρατζή, Νίκο Παντήρη, Γρηγόρη Κοντοστάθη, Νίκο Αλεξάκη και την αθλητρια της Νίκης Αλεξ/πολης, Εύα Νικολαίδου.

Στην προπονητική ομάδα του καινούργιου ομοσπονδιακού προπονητή την εθνικής ανδρών κ.Μέϊφορθ είναι ο Αλεξανδρουπολίτης Μάριος Γκιούρδας ως τεχνικός manager.

Τέλος πρέπει να επισημάνουμε ότι την διεύθυνση του Beach Volley στην Ελλάδα έχει ο Αλέκος Παρασκευόπουλος, γιός του αείμνηστου Μιχάλη Παρασκευόπουλου, με άμεσο συνεργάτη του τον επίσης συμπολίτη μας Γιώργο Γκάγκαλη.



ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ=ΒΟΛΛΕΥ=ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ