Σελίδες


Τρίτη 20 Απριλίου 2010

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21/4 Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑ PLAY OFF

Η μεγάλη προσπάθεια του Εθνικού για να διεκδικήσει το δεύτερο εισιτήριο ανόδου στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού βόλλεϋ αρχίζει. Την Τετάρτη 21/4 στις 7 μμ στο κλειστό γυμναστήριο της Αλεξανδρούπολης δίνεται το εναρκτήριο σερβίς στην πρώτη φάση της διαδικασίας των play off.

Για το ζευγάρι των ομάδων που κατέλαβαν την 2η και 5η θέση, οι Εβρίτες φιλοξενούν την Μεταμόρφωση. Το δεύτερο παιχνίδι προγραμματίστηκε για το Σάββατο στην Αθήνα και το τρίτο εάν και εφόσον χρειαστεί θα διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολη την ερχόμενη Τρίτη.

Ο Εθνικός βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Απόδειξη, η καλή εμφάνιση και η καθαρή νίκη που πέτυχε στην Πάτρα επί ενός αντιπάλου που βρισκόταν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στο μεγαλύτερο διάστημα του πρωταθλήματος. Μοναδικός αρνητικός παράγοντας η κούραση των αθλητών, ιδιαίτερα των νεαρών που με συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις το τελευταίο δίμηνο βρίσκονται με μια τσάντα στον ώμο και στα όρια των αντοχών τους.

Στο στρατόπεδο της Αλεξανδρούπολης διατηρούνται χαμηλοί τόνοι και υπάρχει αισιοδοξία για θετική έκβαση της όλης προσπάθειας. Το γεγονός ότι η ομάδα τερμάτισε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας αλλά δεν χάρηκε την άνοδο πείσμωσε περισσότερο τους παίκτες του Γιάννη Ανδρεάδη που θέλουν να πετύχουν τον στόχο που είχαν θέσει εξαρχής: «Τα παιδιά κατάφεραν να κάνουν την υπέρβαση. Κάναμε ένα κακό ξεκίνημα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές αλλά η προσπάθεια μας συνεχίζεται και μπορούμε να τα καταφέρουμε μέσα από τα play-off. Οι ισορροπίες είναι λεπτές και ουσιαστικά ξεκινά ένα καινούργιο πρωτάθλημα.» δήλωσε από την Πάτρα ο προπονητής του Εθνικού.

Οι άνθρωποι του Εθνικού απευθύνουν κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο της Αλεξανδρούπολης για συμπαράσταση στην προσπάθειά τους, ώστε όλοι μαζί στο τέλος να πανηγυρίσουν την επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Το πρόγραμμα των αγώνων του Εθνικού - Εθνικός - Μεταμόρφωση
Τετάρτη 21/4 και ώρα 7μμ στο κλειστό γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης

- Μεταμόρφωση - Εθνικός
Σάββατο 24/4 και ώρα 6μμ στο κλειστό γυμναστήριο Μεταμόρφωσης

- Εθνικός - Μεταμόρφωση (αν χρειαστεί)
Τρίτη 27/4 και ώρα 7μμ στο κλειστό γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης

* Στο άλλο ζευγάρι για τις θέσεις 3-4 θα κοντραριστούν οι δυο ομάδες της Πελοποννήσου Κόροιβος Αμαλιάδας και Παναχαϊκή.
** Ο νικητής κρίνεται στις δυο νίκες.

Η ΛΕΣΧΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ