Σελίδες


Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Τα τμήματα του ΜΓΣ Εθνικός τέλεσαν τον αγιασμό για την αθλητική χρονιά 2014-15



 Τελέστηκε τoπρωί του Σαββάτου 13/9 στις ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις του ΜΓΣ Εθνικού, ο αγιασμός όλων των τμημάτων του Εθνικού για την νέα αθλητική χρονιά. Το γήπεδο κατακλύστηκε από πλήθος νεαρών αθλητών, γονιών, προπονητών και φίλων του συλλόγου, οι οποίοι ευχήθηκαν μια χρονιά γεμάτη υγεία και διακρίσεις σ’ όλα τα αγωνιστικά τμήματα. Μάλιστα, με μουσική υπόκρουση τον ύμνο του Εθνικού, μικροί ποδοσφαιριστές παρέλασαν κρατώντας την σημαία του συλλόγου.
              Τον αγιασμό τίμησαν με την παρουσία τους οι Υπουργοί κ. Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος και Γιώργος Ντόλιος, ο κ.Γεροντόπουλος με επιστολή, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης κ. Κων/νος Εξακουστός, ο αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Γερακόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι, το Προεδρείο και τα μέλη του Δ.Σ. του ΜΓΣ Εθνικού.
               Ο Πρόεδρος του ΜΓΣ, Μανώλης Βουκουρεσλής εξήρε την ιστορικότητα του σωματείου, αναφέρθηκε στην ανοδική πορεία του και την σοβαρή και οργανωμένη δουλειά που επιτελείται και στα 11 τμήματα του. Τόνισε την ανάγκη για ενότητα όλων των συντελεστών του Εθνικού και των τμημάτων του, με συνεργασία και κοινές δράσεις, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί δημόσια τους επιτυχόντες αθλητές του σωματείου σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.
                Οι επίσημοι προσκεκλημένοι τόνισαν την ιδιαιτερότητα του Εθνικού να βρίσκεται στην κορυφή του αθλητισμού 87 χρόνια και να προσφέρει στην πόλη δυνατότητες άθλησης σε 1000 και πλέον παιδιά και ενήλικες στα σπορ που αναπτύσσει. Μίλησαν όλοι για την κοινωνική προσφορά του Εθνικού, για τη διαπαιδαγώγηση των χαρακτήρων των αθλητών του και την προσφορά του στον αθλητικό τουρισμό στην περιοχή μας. Υποσχέθηκαν να βρίσκονται δίπλα στις προσπάθειες του σωματείου στα μέτρα των δυνατοτήτων τους.
                Μετά το πέρας του Αγιασμού ακολούθησε η τελετή μετονομασίας του ποδοσφαιρικού προπονητικού κέντρου, σε «Κώστας Χριστοφορίδης» τιμώντας έτσι τον παίκτη, παράγοντα, «άνθρωπο» ταυτισμένο με το ποδόσφαιρο του Εθνικού, που έφυγε πρόσφατα από κοντά μας.
Παρακάτω το βιογραφικό του Κώστα.