Σελίδες


Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Summer Volleyball Camp!


Για όγδοη συνεχή χρονιά συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε το Summer Volleyball Camp της Αλεξανδρούπολης. Φέτος διοργανώθηκε για πρώτη φορά με τον Σύλλογο της «ΝΙΚΗΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ» και η συνεργασία αυτή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Στις τρείς εβδομαδιαίες περιόδους λειτουργίας του ήρθαν σε επαφή και προπονήθηκαν εντατικά στο άθλημα του Βόλεϊ και του Beach Volley γύρω στα 50 αγόρια και κορίτσια της πόλης μας, αριθμός πολύ ικανοποιητικός, αν σκεφτεί κανείς πόσο δύσκολο και απαιτητικό είναι το άθλημα μας στην εκμάθηση του. Με πολύ μεράκι και προσπάθεια καταφέραμε με τους συνεργάτες μου να παρέχουμε στα παιδιά άριστες συνθήκες προπόνησης και οργάνωσης, γεγονός που εισπράξαμε πίσω από όλους τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους και τους ευχαριστούμε για αυτό.
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να αναφέρω όλους όσους εργάστηκαν και βοήθησαν στην προσπάθεια αυτή. Ήταν οι προπονητές μας Γιάννης Ανδρεάδης, Ανέστης Γιαννακόπουλος, Δήμητρα Λαμπρίδου και Αγγελική Λαμπροπούλου και η Νάνσυ Νικολάου που όπως κάθε χρόνο οργάνωσε από την αρχή όλη αυτή την προσπάθεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παράγοντες και στον πρόεδρο του Συλλόγου της «ΝΙΚΗΣ» που από την πρώτη στιγμή στήριξαν και βοήθησαν στην προσπάθεια αυτή και φυσικά στον ΑΠΟΚΔΑ και στην ΤΙΕΔΑ για την παραχώρηση του κλειστού γηπέδου και της Δημοτικής Παραλίας αντίστοιχα.
Τέλος θα  ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλα τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις που με διάφορους τρόπους κατά περίπτωση μας βοήθησαν με τις χορηγίες τους: Βιβλιοπωλείο «ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ», Φροντιστήριο «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ», Εμπόρια Ξυλείας “EVROPAN”, Gelateria  Italos”, Συνεργείο Αυτοκινήτων «AUTO-POLIS”, Internet Café “THE WEB”, Beach Bar YASU”, “Chicken Story” , Αντιπροσωπεία Ποτών «ΖΑΚΩΝΗΣ» και το SUPER MARKET «ΣΑΛΒΑΝΟΣ» στη Σαμοθράκη.  
Ραντεβού λοιπόν το επόμενο καλοκαίρι με περισσότερο Βόλεϊ.

Γιάννης Ανδρεάδης
Υπεύθυνος προπονητής
Summer Volleyball Camp