Σελίδες


Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Συνεργασία του Τμήματος Βόλλεϋ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό



Το τμήμα βόλλεϋ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης προετοιμάζεται για την αγωνιστική περίοδο Volleyleague ΟΠΑΠ 2014-15 και φέτος θα κάνει τη διαφορά και στην κερκίδα!
Ο λόγος για τη συνεργασία της ομάδας με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και συγκεκριμένα με το Περιφερειακό Τμήμα Αλεξανδρούπολης.
Τι σημαίνει αυτό:
Σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι του Εθνικού, εκτός από τον υπεύθυνο γιατρό του αγώνα, στην κερκίδα του Κλειστού Γυμναστηρίου Αλεξανδρούπολης «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» θα βρίσκεται ομάδα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού η οποία θα αποτελείται από Γιατρό Εθελοντή, Νοσηλεύτριες - Εκπαιδεύτριες Πρώτων Βοηθειών και Εθελοντές Νοσηλευτικής.
Σκοπός της πολύτιμης αυτής ομάδας θα είναι να παρέχει τις πρώτες βοήθειες σε όποιο φίλαθλο τις χρειαστεί.
Οι Εθελοντές Νοσηλευτικής που θα συμμετέχουν στην ομάδα είναι εκπαιδευμένοι στο βασικό τετράμηνο πρόγραμμα του τομέα νοσηλευτικής (ενάμιση μήνα πρακτική άσκηση στο νοσοκομείο), έχουν πάρει Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Αναφοράς Πρώτων Βοηθειών (EFAC), έχουν εκπαιδευθεί στο EKAB, στη Bασική Yποστήριξη Zωής (BLS/AED) χρήση αυτόματου απινιδωτή και στη διαχείριση μαζικών καταστροφών.
Η ομάδα θα φέρει τα διακριτικά του Ερυθρού Σταυρού και θα έχει φορητό φαρμακείο πρώτων βοηθειών.
Το Τ.Α.Α Εθνικός Αλεξανδρούπολης ευχαριστεί θερμά για τη συνεργασία τον Πρόεδρο του τμήματος κ. Γεώργιο Κουκουράβα και του εύχεται καλή συνέχεια στο πολύτιμο έργο που προσφέρει!

Πληροφορίες: Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο του περιφερειακού τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, και με τις Νοσηλεύτριες-Εκπαιδεύτριες Μπαμπούλη Αλεξάνδρα-6946085838 , Παπάζογλου Ειρήνη-6973548193 και Γραμματικοπούλου Ελένη 6977339028.