Σελίδες


Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

VK Prievidza η επόμενη αντίπαλος του Εθνικού στο Challenge Cup

Το Thrakisport.gr ακτινογραφεί την VK Prievidza
Μετά από το νικηφόρο αποτέλεσμα του Εθνικού εναντίον της σλοβένικης Panvita Pomgrad, επόμενο εμπόδιο για την ομάδα του Εθνικού στο Challenge Cup ακούει στο όνομα VK Prievidza.
Οι Σλοβάκοι "υποβιβάστηκαν" στο Challenge Cup, μετά την ήττα τους στο CEV Cup από την CAI Teruel στη φάση των 16.

Η Prievidza βρίσκεται στην επαρχία Trencin στη κεντροδυτική Σλοβακία, και έχει πληθυσμό κοντά στις 50.000. Το τμήμα βόλλεϋ της Prievidza δεν είναι τόσο λαοφιλές, καθώς τα "καμάρια" του συλλόγου είναι το τμήμα μπάσκετ αλλά και το τμήμα χόκεϊ επί πάγου.

Την περσινή χρονιά, η VK Prievidza τερμάτισε 4η στην κανονική περίοδο, και 3η στη φάση των playoff του Σλοβακικού πρωταθλήματος. Φέτος δεν έχει ξεκινήσει τόσο καλά, καθώς μετά από 9 αγωνιστικές βρίσκεται στην 6η θέση (από σύνολο 9 ομάδων) με ρεκόρ 4-5. Η έδρα της ομάδας είναι το City Arena. Το ρόστερ αποτελείται κυρίως από γηγενείς, αλλά συμπληρώνεται με δύο Πολωνούς, έναν Ιταλό και έναν Βενεζουελάνο. Αναλυτικά το ρόστερ της ομάδας ΕΔΩ.

Ο προπονητής της ομάδας είναι ο Jaroslav Vlk. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε το επίσημο site της ομάδας.

Ο πρώτος αγώνας με την VK Prievidza θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στις 19:00 στο "Μιχάλης Παρασκευόπουλος",ενώ ο επαναληπτικός θα γίνει στην Σλοβακία, στις 16 Δεκεμβρίου 19:00 (ώρα Ελλάδας).

Καλή επιτυχία στον Εθνικό, και ευχόμαστε να συνεχιστεί το ευρωπαϊκό ταξίδι του και στην επόμενη φάση.
ΠΗΓΗ www.thrakisport.gr