Σελίδες


Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Συνέντευξη του προπονητή της Γκρόντνο Λευκορωσίας, αντιπάλου του Εθνικού!

Αποκλειστική συνέντευξη του Βίκτορ Μπέκσα στο thrakisport.grΑποκλειστική συνέντευξη του Βίκτορ Μπέκσα στο thrakisport.gr

Όπως όλη η πόλη, έτσι και το thrakisport.gr κινείται στους ρυθμούς του Ευρωπαικού αγώνα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με την Κομουνάλνικ Γκρόντνο.
Συναντήσαμε τον προπονητή της Γκρόντνο Βίκτορ Μπέκσα στο ξενοδοχείο Thraki Palace όπου και έχει καταλύσει η λευκορώσικη αποστολή.

Ο πολύ φιλικός Βίκτορ Μπέκσα αφού μας υποδέχτηκε μας μίλησε για το αυριανό ματς με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και όχι μόνο.

Αν και το ταξίδι τους ήταν κουραστικό δεν παραπονέθηκε όταν τον ρωτήσαμε. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται στην Ελλάδα καθώς πέρυσι για την ίδια διοργάνωση αντιμετώπισε τον Άρη και μάλιστα πανηγύρισε την πρόκριση κερδίζοντάς τον και στη Θεσσαλονίκη. Δήλωσε ότι πιστεύει στην ομάδα του για την πρόκριση στη φάση των "8" : "Ναι, ελπίζω στην πρόκριση, κάθε ομάδα θέλει να κερδίζει. Ξέρουμε ότι ο Εθνικός είναι καλή ομάδα. Την είδαμε στο ματς με τη Σκρα Μπελχάτοφ, που κέρδισε και ένα σετ".

Δείχνει ότι έκανε την έρευνα του για τον Εθνικό καθώς μας ανέφερε, ότι όπως και εκείνοι, είναι πρώτος στον εγχώριο πρωτάθλημα. Στη συνέχεια, σε σχετική μας ερώτηση, αναφέρθηκε στην έδρα του " Μιχάλης Παρασκευόπουλος". Όπως ήταν φυσικό, μας απάντησε ότι τους αρέσουν τα γεμάτα γήπεδα και μάλιστα έκανε ειδική αναφορά που πόσο πιο ένθερμοι είναι οι Έλληνες οπαδοί σε σχέση με τους συμπατριώτες του.

Όταν του ζητήσαμε να ξεχωρίσει έναν παίκτη του Εθνικού απάντησε χωρίς περιστροφές "τον Ίβαν Ράιτς". Μάλιστα, ως βοηθός προπονητή της Εθνικής Λευκορωσίας τον είχε αντιμετωπίσει το καλοκαίρι με την Εθνική Κροατίας. " Έχει πολύ καλά στατιστικά στην επίθεση, πολύ καλά σέρβις, αλλά και μπλοκ".

Με την ευκαιρία τον ρωτήσαμε για τα φιλικά που θα δώσει με την Εθνική Ελλάδος 29, 30 και 31 Δεκεμβρίου ενόψει των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Μίλησε με τον κ. Σωτήρη Δρίκο για τη διεξαγωγή δύο ή τριών φιλικών αγώνων με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. " Θα κάνουμε Πρωτοχρονιά στην Ελλάδα" δήλωσε χαμογελώντας.

Ες αύριον τα σπουδαία λοιπόν... που θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους οι πρωτοπόροι των αντίστοιχων πρωταθλημάτων Ελλάδας και Λευκορωσίας. Ραντεβού στο γήπεδο "Μιχάλης Παραρασκευόπουλος στις 7 το απόγευμα.

Ευχαριστούμε την Όλια για την πολύτιμη βοήθειά της.
πηγη www.thrakisport.gr