Σελίδες


Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΥΚΕΙΩΝ

Η ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΫ ΤΟΥ 3ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΛΥΚΕΙΩΝ.

ΞΑΝΘΗ, 22/3/2010:3ο ΓΕΛ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ - 3ο ΓΕΛ ΚΑΒΑΛΑΣ : 2-0 (25-14, 25-7)

Οι συνθέσεις :
3ο ΓΕΛ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ : Δημητριάδης Θ., Παρασκευάς Κ., Στοϊλούδης Β., Καλαϊτζής Απ., Χατζόπουλος Δ., Καβαρατζής Γ., Μάμμος Β., Κοντοστάθης Γρ., Τασάκος Γ., Δαρδαβερένης Αν., Αλεξάκης Ν., Τσιτσιπάς Κ. (Προπονητής : Δημητριάδης Ι.)
3ο ΓΕΛ ΚΑΒΑΛΑΣ : Ζιούτης Ρ., Μαρκόπουλος Χ., Ξανθόπουλος Σ., Κονζούλας Δ., Παπαδόπουλος Α., Μελαδιανός Α., Βελάκης Ν., Παπαδόπουλος Ι., Ζαχινίδης Θ. (Προπονητής : Σκούρτας Α.)

Για τέταρτη φορά τα τελευταία χρόνια η ομάδα βόλλεϋ του 3ου ΓΕΛ Αλεξ/πολης προκρίνεται στην τελική φάση του παν/νιου πρωτ/τος Λυκείων που θα γίνει 26-29/4/2010 στην Αθήνα.
Μετά απο 2 χάλκινα μετάλλια (2006,2007) και αργυρό (2009) φέτος το στοίχημα για τους βολλεϋμπωλίστες μαθητές του 3ου Λυκείου Αλεξ/πολης είναι το χρυσό μετάλλιο. Ο πιο ισχυρός τους αντίπαλος θα είναι το ιδιωτικό σχολείο του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης που αποτελείται απο τους καλύτερους αθλητές της Μακεδονίας.
Το κίνητρο για τους μικρούς μας αθλητές, που αποτελούν τον κορμό των ομάδων της πόλης μας (Εθνικό, ΓΕΑ), είναι πολύ μεγάλο, κι αυτό γιατί η κατάκτηση της πρώτης θέσης, αυτή την χρονιά, οδηγεί στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωταθλημα που θα διεξαχθεί στο BAOTOU της ΚΙΝΑΣ.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η πρόκριση στα τελικά του φετινού σχολικού πρωταθλήματος αποτελεί έναν άθλο για τους αθλητές-μαθητές της Αλεξανδρούπολης γιατί η νίκη τους στην Ξάνθη απέναντι στο 3ο ΓΕΛ Καβάλας προήρθε μετά απο 5 μέρες με συνεχείς αγώνες στην Αθήνα για το Παν/νιο Εφηβικό πρωτ/μα και μετά απο ταξίδι  12 ωρών, για την επιστροφή τους, με λεωφορείο και τρένο χωρίς ύπνο και ξεκούραση.
Το γεγονός ότι έχουμε να κάνουμε με μικρά παιδια οι υπεύθυνοι θα πρέπει να δείχνουν περισσότερη ευαισθησία για την οργάνωση των διοργανώσεων αυτών ώστε να μην διακινδυνεύεται η υγεία των διαγωνιζόμενων.

Η ΛΕΣΧΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ,
ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΟ 3ο ΓΕΛ ΑΛΕΞ/ΠΌΛΗΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΛΕΫ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ