Σελίδες


Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Η ΛΕΣΧΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ενημερώνει τους φίλους του Βόλλεϋ της Αλεξανδρούπολης, που με ενθουσιασμό αγκάλιασαν την ιδέα για την σύσταση αυτού του φορέα, ότι το καταστατικό του συλλόγου κατατέθηκε πλέον στο Πρωτοδικείο Αλεξ/πολης.
Η Λέσχη ευχαριστεί το μέλος της και ενεργό αθλητή της ομάδας βόλλεϋ του Εθνικού Αλεξ., δικηγόρο κ. Γιώργο Φλετούρη για την πολύτιμη συμβολή του στην διεκπεραίωση όλων των υποθέσεων που αφορούν το καταστατικό του συλλόγου.
Η προσωρινή διοίκηση του συλλόγου με την έγκριση του καταστατικού θα προετοιμάσει μια μεγάλη Γενική Συνέλευση για την εκλογή του τακτικού Διοικητικού Συμβουλίου. Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί μετά την λήξη των πρωταθλημάτων των ομάδων μας, μέσα στον μήνα Μάιο, ώστε να είναι γνωστό σε ποιες κατηγορίες θα αγωνίζονται την προσεχή αγωνιστική περίοδο.
Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε ώστε η συζήτηση και η κινητοποίηση του κόσμου φέτος να ξεκινήσει έγκαιρα, έτσι ώστε η ομάδες μας να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα οργανωμένες κατά την έναρξη των πρωταθλημάτων τους.
Ήδη έχει ξεκινήσει η διακίνηση των αιτήσεων για την εγγραφή στην Λέσχη.
Φόρμα αίτησης και πληροφορίες για την ΛΕΣΧΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, μπορείτε να βρείτε στο blog του συλλόγου : http://www.lepetalex.blogspot.com/ καθώς επίσης και στα sites : e-thraki.gr και thrakisport.gr.