Σελίδες


Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

H EΣΑΠ τι κάνει με το θέμα του Κασαμπαλή;

H EΣΑΠ τι κάνει με το θέμα του Κασαμπαλή;Σε τροχιά σύγκρουσης βρίσκονται ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και η ΕΟΠΕ για το θέμα της συμμετοχής του Σταύρου Κασαμπαλή στην Εθνική εφήβων. Οι ομοσπονδιακοί έχουν δίκιο να ζητούν τους αθλητές για 3-4 προπονήσεις για έναν σοβαρό στόχο, η ΕΟΠΕ τους υποστηρίζει και ο Εθνικός βγάζει μόνος του ανακοίνωση. Το ερώτημα είναι: Η ΕΣΑΠ τι κάνει;
Όπως αποδεικνύεται για άλλη μια φορά, οι συσκέψεις της ΕΣΑΠ με την ΕΟΠΕ το καλοκαίρι για τον αγωνιστικό σχεδιασμό γίνονται για τα «μάτια του κόσμου». Όταν στην ΕΣΑΠ αποφάσιζαν τις αναβολές τον Οκτώβριο θα έπρεπε να υπολογίσουν πως δεν είναι μόνοι τους στον «πλανήτη» του ελληνικού βόλεϊ και ήταν γνωστό πως η Εθνική εφήβων θα είχε υποχρεώσεις το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.
Η ΕΣΑΠ οφείλει να πάρει θέση στο πρόβλημα και να μην αφήνει εκτεθειμένο τον Εθνικό έναντι της ΕΟΠΕ.
Ολοι πρέπει να βάλουν πάνω απ΄όλα τις Εθνικές ομάδες ακόμα κι αν χρειαστεί να αναβληθούν οι αγώνες που συμμετέχουν οι διεθνείς. Ο αγώνας του Φοίνικα με τον Εθνικό είναι και τηλεοπτικός και οι όποιες αποφάσεις θα πρέπει να ληφθούν άμεσα, με σοβαρότητα και γνώμονα το συμφέρον των Εθνικών ομάδων και μόνο.
πηγη www.volleynews.gr