Σελίδες


Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Μεγάλο παιχνίδι σήμερα στο Κλειστό Αλεξανδρούπολης με Εθνικό και Κηφισιά να μετρούν τις δυνάμεις τους!

Μετρούν τις δυνάμεις τους Εθνικός και Κηφισιά

Μεγάλο ντέρμπι στην Αλεξανδρούπολη με τον τοπικό Εθνικό να υποδέχεται την πρωτοπόρο Κηφισιά (29/3, 19.00, Διαιτητές:  Novasports-4, Διαιτητές: Γεωργουλέας, Ιωαννίδης) για την 21η αγωνιστική της Volleyleague.Στον πρώτο γύρο ο Εθνικός είχε νικήσει στο Ζηρίνειο με 3-0 κι έτσι με νίκη και στην Αλεξανδρούπολη θα έχει το πλεονέκτημα της ισοβαθμίας.

Οι εβρίτες με τρίποντο απέναντι στην Κηφισιά κρατάνε την κατάσταση στα χέρια τους και όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική με τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Ρέντη. Το θετικό για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης είναι πως δεν υπάρχουν απουσίες ή τραυματισμοί πέρα από την τενοντίτιδα που ταλαιπωρεί τον Ράιτς. Οι ακρίτες προέρχονται από την «απρόσμενη» ήττα στο Αιγίνιο από τη Νίκη με 3-2 σετ.
Από την άλλη η Κηφισιά θέλει να συνεχίσει την εντυπωσιακή της πορεία και με δύο νίκες εξασφαλίζει την πρώτη θέση καθώς υπερτερεί του Ολυμπιακού στην ισοβαθμία. Στόχος του Κώστα Αρσενιάδη είναι να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στην δύσκολη έδρα του Εθνικού ενόψει της δύσκολης συνέχειας των πλέι οφ.
Πρωτάθλημα Volleyleague ΟΠΑΠ 2013-142
1η αγωνιστική
Σάββατο 29/3/2014 
Αλεξ/λης 19.00 (Novasports-4): Εθνικός Αλεξανδρούπολης - ΑΟ Κηφισιάς
Διαιτητές: Γεωργουλέας, Ιωαννίδης. Παρατηρητής: Κάλλης. Επόπτες: Κούτκας, Τονονίδης. Γραμματεία: Καδόγλου

Σάκης Μουστακίδης: «Δεν σκεφτόμαστε τα σενάρια Σάκης Μουστακίδης: «Δεν σκεφτόμαστε τα σενάρια κατάταξης»


Καλή εμφάνιση θέλει ο Σάκης Μουστακίδης απέναντι στην Κηφισιά. Ο τεχνικός του Εθνικού τόνισε πως αυτό που ενδιαφέρει την ομάδα του είναι δύο νίκες για να βγούνε πρώτοι στην κανονική περίοδο.

«Προερχόμαστε από ένα κακό αποτέλεσμα στο Αιγίνιο κι ελπίζω αυτό να μας συνέτησε. Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι που θα κρίνει πολλά. Δεν σκεφτόμαστε τι θα γίνει με τα σενάρια της κατάταξης στην πρώτη 4αδα και ποιον θα έχουμε αντίπαλο στα ημιτελικά. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι πως με δύο νίκες μπορούμε να βγούμε πρώτοι στην κανονική περίοδο. Θέλω μια καλή εμφάνιση. Η Κηφισιά είναι σκληρή ομάδα και για να την κερδίσεις πρέπει να της χαλάσεις την υποδοχή».
πηγη www.volleynews.gr