Σελίδες


Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΕ ΕΝΤΑΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ



Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης συμπλήρωσε σχεδόν την 6η εβδομάδα της προετοιμασίας του και μπαίνοντας στο τελικό στάδιο, λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του για τους αγώνες του Λιγκ καπ,  κυριολεκτικά «έλιωνε» μέσα στο γήπεδο , χύνοντας ποτάμια ιδρώτα.

Συγκεκριμένα, ήταν τόσο μεγάλη η ένταση και το πάθος των παιχτών που η έκφραση «έπεφταν κορμιά» σίγουρα θα αποτύπωνε κατά ένα μεγάλο μέρος την πραγματικότητα. Οι φωνές του Θανάση Μουστακίδη την ώρα που έδινε «εντολές» για συστήματα – τακτικές – τρυκ επιθετικά και οι απαιτήσεις του για άμυνα , ακουγόταν και έξω από το κλειστό γυμναστήριο της πόλης !!!

Το κλίμα στην ομάδα παραμένει  «Άριστο» το δε ηθικό «Ακμαιότατο» παρά την εξάντληση που νιώθουν στο τέλος της προπόνησης και μέρα με τη μέρα τα αποτελέσματα της δουλειάς που κάνουν, γίνονται ορατά. Άλλωστε τα νικηφόρα αποτελέσματα των πρώτων τεσσάρων φιλικών αγώνων , ήταν ένα δείγμα της δουλειάς που γίνεται φέτος και δείχνει καθαρά τους «στόχους» της ομάδας που είναι η διατήρηση των περυσινών κεκτημένων και ίσως κάτι άλλο πιο καλό και μεγάλο.


Όσον αφορά τα φιλικά προετοιμασίας ο Εθνικός αναχωρεί την Παρασκευή  το πρωί για Θεσ/νίκη όπου τυγχάνει φιλοξενούμενος του  ΠΑΟΚ για 2 φιλικούς αγώνες , στις 16:00 την Παρασκευή και το Σάββατο στις 15:00. Είναι τα 2 πιο δυνατά παιχνίδια για την ομάδα του Θανάση Μουστακίδη και του βοηθού του, Ανέστη Γιαννακόπουλου και σίγουρα είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία για την ομάδα του Εθνικού να τεστάρει τις δυνάμεις της επί ενός ισχυρού αντιπάλου εκτός εδρας !