Σελίδες


Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ - Γ.Ε.ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ : 3-0



Στον φιλικό αγώνα, που διεξήχθη χθες Σάββατο στο Κλειστό Γυμν. Αλεξ/πολης, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης νίκησε τη ΓΕ Αλεξανδρούπολης με 3-0
Ο αγώνας έγινε στα πλαίσια της προετοιμασίας των δύο ομάδων και ο Εθνικός πέρα από τα τρία πρώτα σετ, κέρδισε έστω και πιό δύσκολα στα υπόλοιπα τρία που παίχθηκαν στην συνεχεια.
Το φιλικό ήταν ''εύκολη'' υπόθεση για την ομάδα του Εθνικού που προετοιμάζεται για την Βόλεϊ Λιγκ.
Ο Σάκης Μουστακίδης είχε στη διάθεση του τους Κουμεντάκη,  Ανέστη Δαλακούρα και Γραμματικάκη που επέστρεψαν από το Στρατιωτικό πρωτάθλημα. Ωστόσο μόνο ο Κουμεντάκης πήρε συμμετοχή ενώ οι Ανέστης Δαλακούρας και Γραμματικάκης είχαν ρεπό. Δεν αγωνίστηκαν ακόμη και οι ''μεγάλοι'' της ομάδας  (Σιδηρόπουλος, Κόβατς, Παπάζογλου, Ράιτς) που ξεκουράστηκαν προκειμένου να δοκιμαστούν οι νεότεροι (Δαλακούρας Κώστας, Καβαρατζής, Κοντοστάθης, Κυριακίδης, Βλαχόπουλος) οι οποίοι, με την βοήθεια του πολύ καλού λίμπερο Μίτρεφ, ανταπεξήλθαν με επιτυχία στην ανάγκες του παιχνιδιού.
«Ήθελα να δοκιμαστούν όλοι οι παίκτες. Η ομάδα μας θέλει δυνατά φιλικά από εδώ και στο εξής αλλά λόγω απόστασης δεν έχουμε αυτή τη δυνατότητα. Περιμένουμε τους αγώνες του Λιγκ Καπ για να μπορέσουμε να δώσουμε δυνατά τεστ πριν το πρωτάθλημα», σχολίασε μετά τον αγώνα ο Σάκης Μουστακίδης.
Για την Γ.Ε.Αλεξ/πολης ήταν το πρώτο ''τεστ'' ενόψη του πρωταθλήματος Α2 που πρόκειται να πάρει μέρος.  Το νεαρό σύνολο του Ιπποκράτη Δήμητσα έδειξε αμηχανία στην αρχή του παιχνιδιού όμως όσο περνούσε η ώρα η βελτίωση ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής.
Οι νεαροί  της Γ.Ε.Α., Παντίρης, Δαλδαβερένης, Χατζόπουλος,  Χριστουηλίας, Τασάκος, Αλεξάκης κ.α., θα έχουν μιά πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποκτήσουν  τις εμπειρίες που χρειάζονται, ώστε να βοηθήσουν το βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης να εξακολουθήσει να βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο.
Η μελλοντική προσθήκη των Χρήστου και Κώστα Κίτσιου σίγουρα θα κάνει ισχυρότερη την ομάδα που αποτελεί φόβητρο για τα φαβορί της Α2.
Η Γ.Ε.Α,. που είναι ένα κράμα από έμπειρους αλεξανδρουπολίτες αθλητές και νεαρούς που πρέρχονται από τις αναπτυξιακές ομάδες του Εθνικού, είναι ένας σημαντικός προθάλαμος για την μεγάλη ομάδα του Εθνικού. 
Την φετινή χρονιά, την προσπάθεια της ομάδας ενισχύουν και δύο νεαροί αθλητές από την Θεσσαλονίκη που σπουδάζουν στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, ο Γιώργος Αμαριανάκης (γιός του ''θρύλου'' Σωτήρη Αμαριανάκη) και ο Νίκος Χριστόφας (διεθνής με την εθνική ομάδα παίδων που πέτυχε μεγάλες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια) 


ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (Μουστακίδης): Καβαρατζής, Κοντοστοστάθης, Βλαχόπουλος, Δαλακούρας Κ., Κυριακίδης, Μίτρεφ (λ), Κουμεντάκης.

ΓΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ (Δήμητσας): Χατζόπουλος, Χρηστουηλίας, Παντίρης, Δαλδαβερένης, Τασάκος, Αμαριανάκης, Χριστόφας, Σκεύας, Αλεξάκης, Δεληγιάννης, Κότας, Αρχοντούδης, Μπαξεβανίδης, Δημητρούδης, Μπατζώνιας.